fbpx
skip to Main Content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

I Love Thailand - Thailand Magazine campagne november 2020
I Love Thailand - Thailand Magazine campagne november 2020

WE LOVE THAILAND

Hoi Thailand liefhebber(s)!

Met de #ilovethailand campagne willen we mooie, dierbare, gekke, grappige, ontroerende, bijzondere herinneringen uit Thailand verzamelen. De ingezonden herinneringen berichten delen we vervolgens op deze site en Facebook- en Instagrampagina.

Naast dat deze berichten natuurlijk erg leuk zijn om te lezen willen we vooral laten zien dat we de vriendelijke Thai en hun mooie land niet zijn vergeten in deze moeilijke tijden. Meedoen kost je niets, hooguit een half uur van je tijd.

Dus hou je net zoveel van Thailand als wij, doe dan mee! We weten zeker dat dit veel mensen goed zal doen! Hopelijk biedt deze campagne wat extra positiviteit waar we allemaal behoefte aan hebben in deze periode.

SPREAD THE WORD!
Of je nou meedoet of niet, verspreid dit bericht via social media onder zoveel mogelijk andere mensen waarvan jij weet dat ze net zo gek op Thailand zijn als jij / wij. Je kunt deze link gebruiken: https://bit.ly/welovethailandcampagne

BELANGRIJK OM TE WETEN
– Voorbeelden van onze eerste inzendingen zijn te vinden op onze november pagina
– Denk aan je favoriete herinnering uit Thailand die je met ons wilt delen
– Bedenk ook of het mogelijk is om een bedrijf (horeca) of iemand in Thailand hierin te laten taggen
– Kun je er ook een foto bij aanleveren?
– Gaarne in het Engels aangezien we de berichten ook met Thailand delen
– Alles kan gemaild worden naar ilovethailand@thailandmagazine.com
– We gebruiken je gegevens niet voor een mailinglijst of iets dergelijks
Hieronder (klik op de balk) gaan we dieper in op onze campagne en bovengenoemde punten
– Voorbeelden kunnen op onze november pagina bekeken worden

Allereerst waarderen we het heel erg dat je mee wilt doen, dank!
We gaan ervan uit dat jij, net zoals wij, veel prachtige herinneringen uit Thailand hebt. Bedenk welke herinnering je zou willen delen. Handig om te weten is dat we het liefst een locatie, bedrijf of persoon taggen zodat de Thai zelf ook wordt betrokken in onze campagne. Ons doel is de Thai laten zien dat we aan ze denken.

Omdat de Thaise toerismesector het heel erg moeilijk heeft tippen we het liefst een locatie als een hotel, resort, hostel, café, restaurant, etc. Zo laten we in 1x een groep mensen weten dat we aan ze denken. Natuurlijk mag je ook een persoon of ander soort bedrijf kenbaar maken dat je aan hem / haar / hen denkt. Het is overigens niet verplicht om je herinnering te richten aan een locatie, bedrijf of persoon maar wel welkom.

Hou het aub zo bondig mogelijk en noem in ieder geval de plaats van bestemming en het jaartal van je bezoek aan Thailand. Stuur ons ook, indien mogelijk, een bijbehorende foto. Omdat we in het Engels naar Thailand communiceren verzoeken we je om je herinnering in het Engels te schrijven en aan ons aan te leveren. Mocht je hiermee moeite hebben dan is dat natuurlijk geen probleem. Laat dit via een berichtje aan ons weten, we helpen je graag. We controleren het bericht sowieso nog op spelling.

Je helpt ons heel erg als we zo snel mogelijk een berichtje van je kunnen krijgen, het liefst binnen een week na het lezen van deze oproep. Ons doel is namelijk om een paar keer per week een bericht te delen. 

Mail ons op ilovethailand@thailandmagazine.com. Ook voor vragen over deze campagne kun je ons via het mailadres bereiken. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via onze Facebook- of Instagrampagina.

Met de #ilovethailand campagne willen we zoveel mogelijk Thai een hart onder de riem steken door herinneringen uit Thailand met ze te delen. Hopelijk toveren we samen door middel van deze actie die prachtige Thaise lach op hun gezicht. Thailand is niet voor niets het land van de glimlach, ook nu in 2020.

Onze vorige campagne:
In april startte we de campagne From Thailand with LOVE. Hiermee wilden we een liefdevolle boodschap vanuit Thailand delen. Meer dan 100 kleine en grote bedrijven uit Thailand deden hieraan mee. Eind september zijn we hiermee gestopt omdat het nu aan ons is om de boodschap om te draaien. Vandaar onze tweede campagne #ilovethailand.

We waarderen je bijdrage enorm! THANKS!
From Thailand Magazine with LOVE!
Chock dee kaa / krub,

Ilonka & Riel
Thailand Magazine 

PS
We gebruiken je mailadres / gegevens niet voor een mailinglist of iets dergelijks, we sturen je alleen een mail m.b.t. deze spontane actie uit het hart.

Bekijk Hier De Inzendingen Van Onze I Love Thailand Campagne Van November 2020
Back To Top