fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

I Love Thailand - Thailand Magazine campagne november 2020
I Love Thailand - Thailand Magazine campagne november 2020

WE LOVE THAILAND

Hoi Thailand liefhebber(s)!

Met deze rubriek willen we mooie, dierbare, gekke, grappige, ontroerende, bijzondere herinneringen uit Thailand verzamelen. De ingezonden berichten delen we vervolgens op deze site en op Facebook.

Naast dat deze berichten natuurlijk erg leuk zijn om te lezen willen we vooral laten zien dat we de vriendelijke Thai en hun mooie land niet zijn vergeten in deze moeilijke periode tijdens Covid-19. Meedoen kost je niets, hooguit een half uur van je tijd.

Dus hou je net zoveel van Thailand als wij, doe dan mee! We weten zeker dat dit veel mensen goed zal doen! Hopelijk biedt deze rubriek wat extra positiviteit waaraan we hoogstwaarschijnlijk allemaal behoefte aan hebben.

SPREAD THE WORD!
Of je nou meedoet of niet, verspreid dit bericht via social media onder zoveel mogelijk andere mensen waarvan jij weet dat ze net zo gek op Thailand zijn als jij / wij. Je kunt deze link gebruiken: https://bit.ly/welovethailandcampagne

BELANGRIJK OM TE WETEN
– Inzendingen als voorbeeld zijn te vinden op deze pagina.
– Denk aan je favoriete herinnering uit Thailand die je met ons en onze lezers wilt delen
– Bedenk ook of het mogelijk is om een bedrijf zoals de horeca, tourbureau of een persoon in Thailand hierin te laten taggen
– Kun je ook een foto bij de herinnering aanleveren?
– Gaarne in het Engels aangezien we de berichten ook met Thailand delen
– Je kunt mailen naar ilovethailand@thailandmagazine.com
– We gebruiken je gegevens niet voor een mailinglijst of iets dergelijks
Hieronder (klik op de balk) gaan we dieper in op onze campagne en bovengenoemde punten

Allereerst waarderen we het heel erg dat je mee wilt doen, dank!
We gaan ervan uit dat jij, net zoals wij, veel prachtige herinneringen uit Thailand hebt. Bedenk welke herinnering je zou willen delen. Handig om te weten is dat we het liefst een locatie, bedrijf of persoon taggen zodat de Thai zelf ook wordt betrokken in deze rubriek. Ons doel is de Thai laten zien dat we aan ze denken.

Omdat de Thaise toerismesector het heel erg moeilijk heeft tippen we het liefst een locatie als een hotel, resort, hostel, café, restaurant, etc. Zo laten we in één keer groep mensen weten dat we aan ze denken. Natuurlijk mag je ook een persoon of ander soort bedrijf kenbaar maken dat je aan hem / haar / hen denkt. Het is overigens niet verplicht om je herinnering te richten aan een locatie, bedrijf of persoon maar wel welkom.

Hou het aub zo bondig mogelijk en noem in ieder geval de plaats van bestemming en het jaartal van je bezoek aan Thailand. Stuur ons ook, indien mogelijk, een bijbehorende foto. Omdat we in het Engels naar Thailand communiceren verzoeken we je om je herinnering in het Engels te schrijven en aan ons aan te leveren. Mocht je hiermee moeite hebben dan is dat natuurlijk geen probleem. Laat dit via een berichtje aan ons weten, we helpen je graag. We controleren het bericht sowieso nog op spelling.

Mail ons op ilovethailand@thailandmagazine.com. Ook als je vragen hebt over deze rubriek kun je ons via het mailadres bereiken. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via onze Facebook- of Instagrampagina.

Met de #ilovethailand rubriek willen we zoveel mogelijk Thai een hart onder de riem steken door herinneringen uit Thailand met ze te delen. Hopelijk toveren we samen door middel van deze actie die prachtige Thaise lach op hun gezicht. Thailand is niet voor niets het land van de glimlach, ook nu in 2020/2021.

Onze From Thailand with LOVE campagne
Van april t/m oktober 2020 startte we de campagne From Thailand with LOVE. Hiermee wilden we een liefdevolle boodschap vanuit Thailand delen. Meer dan 100 kleine en grote bedrijven uit Thailand deden hieraan mee. 

We waarderen je bijdrage enorm! THANKS!
From Thailand Magazine with LOVE!
Chock dee kaa / krub,

Ilonka & Riel
Thailand Magazine 

PS
We gebruiken je mailadres / gegevens niet voor een mailinglist of iets dergelijks, we sturen je alleen een mail m.b.t. deze spontane actie uit het hart.

I Love Thailand - Thailand Magazine campagne november 2020
From Thailand with LOVE! Juni 2020
Back To Top