fbpx
skip to Main Content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

PICTURE THIS #12: SONGKRAN

Omdat een foto vaak meer dan 1.000 woorden zegt, hebben we de rubriek Picture This. In Picture This delen we een bijzondere (actuele)gebeurtenis of mooie bestemming met je door middel van foto’s. We maken hierbij gebruik van social media en andere fotoplatforms. Heb jij een foto gemaakt waar je trots op bent of heb je er een op Instagram voorbij zien komen waarvan je vindt dat wij hem moeten plaatsen? Tag ons dan: #ThailandMagazine. Wie weet plaatsen wij dan jouw foto op Picture This!

Voor nu, “bekijk het lekker!” 🙂

Songkran! Het traditionele Thaise nieuwjaarsfeest dat elk jaar op 13 april plaatsvindt. Voor en na 13 april is het trouwens ook al feest, want soms duurt dit feest wel een week! Hoewel er natuurlijk veel meer achter dit feest schuil gaat kennen de meeste mensen Songkran vooral als het megagrote waterfeest van Thailand. De Thai gaan gezamenlijk de straat op om het grootste watergevecht van het jaar aan te gaan! Superleuk om te zien en om aan deel te nemen, want niet deelnemen aan de Songkran als je in Thailand bent is zo goed als onmogelijk als je de straat op durft tenminste!

Dit jaar wordt er geen Songkran viering vanwege de Covid-19 uitbraak die ook Thailand teistert. Toch willen we je laten zie hoe leuk Songkran is en hopen we dat je net als wij ook een grote glimlach op je gezicht krijgt bij het zien van deze fantastische foto’s!

Een gelukkig Thais nieuwjaar allemaal!

klik op de foto’s om te vergroten en in te zoomen

Support our website

Buy us an Iced Coffee

Back To Top