fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Olifant in een meer bij Wang Pho in de provincie Kanchanaburi
Olifant in een meer bij Wang Pho in de provincie Kanchanaburi

IN THE PICTURE #87: MANUEL

In deze rubriek genaamd In the Picture vragen we fotografen van over heel de wereld om hun 10 meest favoriete foto’s van Thailand met onze lezers te delen. Bekijk Thailand door de lens van de fotograaf, lees de achtergrondverhalen hierover en leer meer over het land van de glimlach.

Erg leuk dat we afbeeldingen mogen tonen van een aantal nationale parken die Thailand rijk is! Grazie Manuel, leuk dat ook een talent zoals jij meedoet aan onze rubriek!

Tanti saluti da Ollanda

Hoi Manuel, zou jij jezelf willen introduceren aan onze lezers? 

Beste lezers van Thailand Magazine,

Mijn naam is Manuel en ik kom uit Lonato del Garda, provincie Brescia in La Bella Italia. Studeren was niet mijn passie, en vandaag ben ik een mechanische onderhoudsmonteur. Ik ben nu gevestigd in Nakhon Pathom, Thailand. Dankzij mijn ouders en de vele reizen die we samen maakten, ben ik begonnen met fotograferen. Mijn passies zijn reizen, bergbeklimmen, mountainbiken, wandelen, enzovoort….

Geniet van mijn foto’s en vooral van de natuur als je in Thailand bent,

Manuel

#1

Namtok Phlio National Park in de provincie Chanthaburi

04-09-2021 📌 Namtok Phlio National Park in de provincie Chanthaburi
Het lijkt misschien niets bijzonders, maar voor mij was deze plek een leuke ontdekking. En ja, ik ben verslaafd aan de natuur, vandaar! Ah, pas op voor de gladde vloer!

#2

Kamala Beach op Phuket

11-04-2021 📌 Kamala Beach in de provincie Phuket
Genieten van het strandleven op Kamala Beach. Alleen deze dag, de rest van de reis stond in het teken van het eiland Phuket ontdekken, samen met mijn vriendin.

Wat is je favoriete plek / bestemming in Thailand?

Het Khao Sok National Park, omdat…het gewoonweg geweldig is!!! Het lijkt doet me een beetje denken aan mijn thuisland, het Gardameer in Italië.

Welke bestemming in Thailand staat er nog op je wensenlijst om te bezoeken?

Overal waar ik nog nooit geweest ben!

#3

Royal Pavilion Mahajetsadabadin in Bangkok

05-12-2019 📌 Royal Pavilion Mahajetsadabadin in Bangkok
Onlangs was ik terug in Thailand, deze keer niet voor het bezoeken van tempels en andere bestemmingen, maar om hier tijdelijk te werken werk en wonen. Deze plek was een van mijn favorieten in Bangkok sinds mijn eerste bezoek, dus besloot ik om hier terug te gaan al chill rond als een local, nooit gedacht om een shoot als deze te krijgen! (Achter de tempel zie je ook de Loha Prasat in de verte).

#4

Wat Chaiwatthanaram in Ayutthaya

01-02-2020 📌 Wat Chaiwatthanaram in Ayutthaya
Nooit eerder was ik in Ayutthaya geweest, dit was de eerste keer op een oude historische Thaise locatie. Deze tempel was de meest bijzondere van mijn reis en nog specialer tijdens de zonsondergang!

Welke plek / bestemming raad je onze lezers aan te bezoeken en waarom?

Het Kaeng Krachan National Park, omdat er veel verschillende plaatsen te bezoeken zijn, wilde dieren te spotten en andere dingen te doen…

Waar eet je het liefst?

Uhmm ik heb niet echt een favoriet…

#5

Prasat Sdok Kok Thom in de provincie Sa Kaeo

10-07-2021 📌 Prasat Sdok Kok Thom in de provincie Sa Kaeo
Na jaren geleden in Cambodja te zijn geweest en verliefd te zijn geworden op de khmer kunst en architectuur, was deze plek voor mij een groot déjà vu, met niets te benijden aan de kenmerkende tempels in Cambodja.

#6

Olifant in een meer bij Wang Pho in de provincie Kanchanaburi

15-11-2020 📌 Wang Pho in de provincie Kanchanaburi
Kamperen aan de oever van de Khwae Noi rivier, wakker worden en genieten van het uitzicht op de rivier met een lokale man die sabai sabai zwemt!

Noem een leuk koffietentje of bar waar onze lezers kunnen langsgaan

Jabo Coffee in Ban Jabo (provincie Mae Hong Son)

Wat is je favoriete Thaise gerecht?

100% Massaman Curry!! Moet ik je echt vertellen waarom??

#7

Ban Jabo in de provincie Mae Hong Son

11-12-2021 📌 Ban Jabo in de provincie Mae Hong Son 
Dit is absoluut de mooiste zonsopgang die ik ooit in Thailand heb gezien. Ja, ik verkies de bergen boven de zee, maar je zult het zeker met me eens zijn dat dit moment geweldig was!

#8

Tat Mok National Park in de Phetchabun provincie

01-03-2022 📌 Tat Mok National Park in de provincie Phetchabun
Ver buiten de “normen” van Thailand, prachtige stranden, kristalheldere zee, nachtleven … Ik ben gek op het buitenleven, wandelen, kamperen… en dit moment was een van de beste geschenken die moeder natuur me gaf!

Wat is je favoriete accommodatie in Thailand?

จุดชมวิวเขาเหมน Kaomen Romance in Nakhon Si Thammarat. Goede lucht, goed eten en een geweldig uitzicht!

Heb je nog een (reis)tip die van pas kan komen in Thailand?

Ga uit de toeristische lus en je zult het echte THAILAND zien!

Is er een Thaise zin of woord die onze lezers moeten leren?

Mai pen rai! Laat het gewoon gaan…

#9

Su Tong Pae Bridge in de provincie Mae Hong Son

11-12-2021 📌 Su Tong Pae Bridge in de provincie Mae Hong Son
Een mooie stop onderweg, zeer lokale plek in een afgelegen deel van Thailand die, aan het eind van de reis nog steeds in mijn gedachten en hart zit.

#10

Ban Rak Thai in de provincie Mae Hong Son

11-12-2021 📌 Ban Rak Thai in de provincie Mae Hong Son
¿China???? Nee, we zijn nog steeds in Thailand!!!

Welk type / merk camera gebruik je?

Ik had een Nikon D7100 met groothoek, 50-50 en 300, maar die is nu ergens in India haha. Na die trieste situatie gebruik ik alleen nog mijn iPhone 12 mini.

Waar kunnen mensen je werk / foto’s vinden?

Instagram = Manuel Malacarne

Tot slot, wie zouden we ook moeten vragen onze Picture This rubriek?

Sorry weet ik niet, maar volgende jullie Thailand Magazine al op Instagram?

#11

Provincie Kamphaeng Phet, Klong Lan National Park

16-10-202 📌 Klong Lan National Park in de provincie Kamphaeng Phet
Ik wil niet opscheppen, maar ik heb over de hele wereld en in Thailand al heel wat watervallen gezien, maar deze: wow! Wat een krachtige hoeveelheid water! Dit is zeker de meest indrukwekkende kracht in Thailand! Een aanrader om aan het eind van het regenseizoen te bezoeken, natuurlijk!

#12

Umphang Wildlife Sanctuary, Thi Lo Su Waterfall in de provincie Tak

05-12-2021 📌 Thi Lo Su Waterfall @ Umphang Wildlife Sanctuary in de provincie Tak 
En dan ja, dit is de topper tot nu toe. Het is niet makkelijk om dit in één woord samen te vatten, misschien is de dichtstbijzijnde wel: ENCHANTING. Ah, en de manier om hier te komen?!? Jongens, geloof me: als je wagenziek bent kun je beter een helikopter nemen! Ik heb de geweldige “Umphang 1219 bochten route” hier gereden met mijn CB500X en ik kreeg bijna een kater… de motorrijders zullen wel weten wat ik bedoel!

NOG MEER LEUKE INFORMATIE OVER THAILAND

klik hier voor al onze Picture This artikelen
Check all our Bangkok articles
Bekijk de eilanden in Thailand, Azië
Slapende vrouw met kat aan een touwtje in Bangkok
Klik hier voor onze In the Picture inzendingen
Klik hier voor alle informatie over het natuurpark Khao Sok National Park in Thailand
Lees hier alle informatie over Railay, een van de mooiste bestemmingen van Thailand
Lees hier alles over Phuket in Thailand
From Thailand with LOVE! Juni 2020
Back To Top