fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Krabi Tak Kak Hang Nak Hill Nature Trail
Krabi Tak Kak Hang Nak Hill Nature Trail

IN THE PICTURE #11

In ‘In the Picture’ delen fotografen van over de hele wereld hun 10 mooiste foto’s van Thailand. Bekijk Thailand door de lens van de fotograaf, lees achtergrondverhalen over de foto’s en kom meer te weten over het prachtige Thailand! Deze keer verwelkomen we Sergey Shumski, leuk dat je meedoet!

Hoi! Zou jij jezelf willen introduceren aan onze lezers? 

Mijn naam is Sergey Shumski. Ik ben geboren en getogen in Tallinn, Estland. Ik werk als booroperator bij Ditch Witch en boor al twintig jaar. In die tijd heb ik gewerkt in Letland, Litouwen, Finland, Zweden en Duitsland.

Ik hou ervan om nieuwe landen te bezoeken, je ontdekt altijd veel interessante dingen. Ik hou vooral van Aziatische landen waarbij het eerste Aziatische land wat ik bezocht Thailand was in 2014. Ik ben daar al drie keer geweest en zal daar zeker nog vele, vele malen terugkeren!

Reisfotografie is een hobby van mij die ik graag doe met een drone. Veel plezier met mijn foto’s!

#1

Visjes in de zee van Koh Poda (Krabi)

Krabi, januari 2020
Koh Poda, vlakbij Railay en Ao Nang is een erg mooi onbewoond eiland voor de westkust van Thailand in de provincie Krabi.

#2

Tup Island in Thailand

Tup Island, januari 2020
Paradise corner, Tup Eiland of Koh Thap in het Thais is een werkelijk prachtige plek op Moeder Aarde! Het water is azuurblauw, zulk mooi en zuiver water! Je ziet er veel groen en zeldzame planten. Je vindt dit eiland in de buurt van Koh Poda, in de wateren voor het schiereiland Railay.

Wat is je favoriete plek / bestemming in Thailand?

Ik vind de omgeving van Krabi erg mooi en er heerst een fijne sfeer. Bangkok is een stad van contrasten, met gekke geluiden en geuren. Ik hou van deze stad!

Welke bestemming in Thailand staat er nog op je wensenlijst om te bezoeken?

Ik zou dolgraag het fantastische Khao Sok National Park willen bezoeken maar ook het noorden van Thailand spreekt mij erg aan.

#3

Koh Poda in de provincie Krabi

Koh Poda, januari 2020
Koh Poda is een schilderachtig eiland met witte zandstranden, turquoise wateren en geweldige snorkelplekken. Deze foto is gemaakt vanaf het eiland met uitzicht op Koh Ma Tang Ming.

Welke plek / bestemming raad je onze lezers aan te bezoeken en waarom?

Het Khao Sok National Park, het schijnt er zo ontzettend mooi te zijn.

Waar eet je het liefst?

Ik vind het heerlijk om avondmarkten te bezoeken. Hier kun je lekker en goedkoop eten, maar ook nieuwe gerechten kunt uitproberen.

#4

Palmbomen reflecteren in het water op Koh Chang in Thailand

Koh Chang, 2014
Deze foto is op Koh Chang genomen toen ik in 2014 voor het eerst Thailand bezocht. De zonsondergangen op dit eiland zijn erg mooi.

#5

Krabi Tak Kak Hang Nak Hill Nature Trail

Krabi (Tak Kak Hang Nak Hill Nature Trail), jannuari 2017
Een ongelooflijk mooie plek met een prachtig uitzicht op de Krabi provincie. Om dit alles te zien moet je geduldig en sterk zijn.

Noem een leuk koffietentje of bar waar onze lezers kunnen langsgaan

Wat is je favoriete Thaise gerecht?

Ik ben gek op spicy eten en een van mijn favoriete maaltijden is Tom Yum met garnalen(Kung). Ik hou ook van Pad Thai en Mango Sticky Rice. Sang Som (Thaise Rum) smaakt ook erg lekker haha.

#6

Een verlaten strand op Koh Lanta, Thailand

Koh Lanta, januari 2020
Koh Lanta is een mooi rustig eiland met niet al te veel toeristen. Veel stranden hebben een rotsachtige bodem, maar je kunt altijd wel een plek vinden om te zwemmen. Er zijn maar weinig restaurants op het eiland. Het verkeer op de weg is niet druk en je kunt er lekker op de scooter rondrijden.

#7

Koh Lipe met de drone gezien

Koh Lipe, januari 2020
Mijn nieuwjaarsdag in 2020 startte ik op een heel mooi eiland Koh Lipe genaamd . Dit kleine eilandje ligt vlakbij de grens van Maleisië in het Tarutao National Marine Park. Er zijn witte stranden, geweldige snorkelplekken en goede restaurants op Koh Lipe.

Wat is je favoriete accommodatie in Thailand?

Ik heb geen favoriete accommodaties in Thailand want ik verblijf altijd op nieuwe plaatsen. Als ik Bangkok bezoek dan probeer ik een hotel te nemen in de buurt van de Baiyoke Sky Tower.

Heb je nog een (reis)tip die van pas kan komen in Thailand?

Voor degenen die naar Thailand reizen, adviseer ik jullie om meer tijd te besteden om verschillende bestemmingen in Thailand te bezoeken en niet op één plaats te gaan zitten. En glimlach meer… de wereld zal teruglachen.

Is er een Thaise zin of woord die onze lezers moeten leren?

Sorry ik weet er geen…

#8

Snorkelen op Koh Phi Phi in Thailand

Koh Phi Phi, 2017
De Phi Phi eilanden tussen het vasteland en het eiland Phuket. De eilanden werden hard getroffen door de tsunami van 2004. Phi Phi is een populaire bestemming voor jonge mensen en heeft een zeer leuk en bruisend nachtleven, vooral op Loh Dalum Beach.

#9

Railay Beach in Krabi, Thailand

Railay, januari 2020
Railay is een klein schiereiland tussen de stad Krabi en Ao Nang. Het kan alleen per boot worden bereikt vanwege de hoge kalkstenen kliffen die de toegang tot het vasteland blokkeren.

#10

Karon Beach op Phuket, Thailand

Phuket, januari 2020
Phuket is het grootste eiland van Thailand, met goede stranden. Maar dit eiland leek me erg luidruchtig.

Welk type / merk camera gebruik je?

Mijn GoPro, telefoon, een Nikon 60 en een DJI Mavic Air 2 drone.

Waar kunnen mensen je werk / foto’s vinden?

Tot slot, wie zouden we ook moeten vragen onze Picture This rubriek?

#11 (bonus)

Vuurtoren op Koh Chang in Thailand

Zie #12

#12 (bonus)

Vrouw op schommel tijdens zonsondergang op Koh Chang in Thailand

Koh Chang, 2014
Koh Chang is het eerste eiland in Thailand dat ik samen met mijn vrouw bezocht. En daar werd ik verliefd op Thailand. Na deze reis heb ik dit prachtige eiland nog twee keer bezocht, in een poging om nieuwe plaatsen te bezoeken. Ik hoop dat ik terug ga naar het land van de glimlach …

BEKIJK OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN

klik hier voor al onze Picture This artikelen
Check all our Bangkok articles
bestemmingen in Thailand
Marriott Marquise in Bangkok met link naar artikel waar slapen in Bangkok
Bekijk hier de allerbeste hotels en hostels van Khao Sok
Klik hier als je de beste hotels op Koh Phi wilt zien
Back To Top