fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Ilonka op houten loopplank op een meer met kleine drijvende hutjes
Ilonka op houten stijger bij drijvende huisjes
Image: Thailand Magazine

Over ons…Maar vooral over Thailand!

Vanaf het eerste bezoek heeft Thailand ons hart gestolen! Sindsdien vertellen we familie, vrienden, kennissen en wildvreemden hoe fantastisch het daar is. We zijn zo enthousiast dat we serieus vinden dat iedereen minimaal één keer in zijn/haar leven het land van de glimlach gezien moet hebben. Daarom besloten we in 2017 een website te maken om onze liefde voor Thailand met zoveel mogelijk mensen te delen. De eerste reis naar Thailand was zo’n 20 jaar geleden dus het werd wel eens tijd!

Thailand heeft zoveel moois te bieden dat je telkens terug wilt gaan!

Onvoorstelbaar mooie eilanden, weelderige jungle, lekker eten en de vriendelijk bevolking maken Thailand wat ons betreft tot een TOP vakantiebestemming. En dan hebben we het nog niet eens over de metropool Bangkok die bekend staat om de mega shopping malls en sky bars die worden afgewisseld met authentieke houten huisjes aan het water. Thailand heeft het allemaal!

Met deze website willen we je inspireren, informeren en op weg helpen met het plannen van je reis. We delen onze tips, weetjes en passie voor Thailand graag met je!

Ontdek en Ervaar Thailand!

Riel & Ilonka

Foto Ilonka en Riel Sky Bar
Back To Top