fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Ilonka op houten loopplank op een meer met kleine drijvende hutjes
Ilonka op houten stijger bij drijvende huisjes
Image: Thailand Magazine

Over ons…Maar vooral over Thailand!

Vanaf het eerste bezoek heeft Thailand ons hart gestolen! Sindsdien vertellen we familie, vrienden, kennissen en wildvreemden hoe fantastisch het daar is. We zijn zo enthousiast dat we serieus vinden dat iedereen minimaal één keer in zijn/haar leven het land van de glimlach gezien moet hebben. Daarom besloten we in 2017 een website te maken om onze liefde voor Thailand met zoveel mogelijk mensen te delen. De eerste reis naar Thailand was zo’n 25 jaar geleden dus het werd wel eens tijd!

Thailand heeft zoveel moois te bieden dat je telkens terug wilt gaan!

Ontdek het prachtige Thailand! Een land vol adembenemende eilanden, weelderige jungle, verrukkelijk eten en gastvrije mensen. Of je nu geniet van zonovergoten strandvakanties of graag de rijke cultuur opsnuift, Thailand heeft voor elk wat wils. Verken de levendige stad Bangkok met zijn moderne winkelcentra en super mooie sky bars, naast schilderachtige traditionele huisjes aan het water.

Laat je betoveren door de kleurrijke tempels, proef de smaken van de authentieke Thaise keuken en maak kennis met de eeuwenoude tradities. Trek door de weelderige groene landschappen en ontmoet de vriendelijke lokale bevolking die je hart zal verwarmen met hun gastvrijheid. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid van Thailand, een bestemming die je keer op keer zal verbazen!

 

Laat je op onze website inspireren en informeren voor jouw droomreis naar Thailand.

Heel veel reisplezier gewenst!

Riel & Ilonka

Foto Ilonka en Riel Sky Bar
Back To Top