fbpx
skip to Main Content
Bestemmingen in Thailand, Kruispunt met verkeer in Bangkok, Thailand
Image: David McKelvey (Flickr)

BESTEMMINGEN

Thailand is een land waar je meerdere keren naartoe kunt gaan en elke keer weer een totaal andere vakantie kunt hebben. Kiezen uit de mooie bestemmingen die Thailand heeft is gewoon onmogelijk en gelukkig hoeft dat ook helemaal niet! De meeste mensen combineren natuur en cultuur met de prachtige stranden om bij te komen van alle bijzondere ervaringen. Reizen van de ene naar de andere bestemmingen in Thailand is namelijk ontzettend makkelijk, snel en goedkoop!

  • Metropool Bangkok: Wat je bestemming in Thailand ook is, de kans is groot dat je vliegtuig land in Bangkok. Deze hypermoderne hoofdstad is een stad met vele gezichten, de stad waar je je voeten met plezier kapot loopt omdat er zoveel is te zien en beleven is!
  • De mooiste stranden: Als vakantie voor jou betekent dat je kan wegdromen onder palmbomen op prachtige eilanden met heerlijk stranden en een cocktail in je hand, zit je in het zuiden van Thailand helemaal goed! Tijd voor iets meer actie? Dan ga je gewoon eilandhoppen, snorkelen of duiken in de heerlijke blauwe zee!
  • Kunst en cultuur: Thailand is een topbestemming als je een echte kunst en cultuur liefhebber bent! Je gaat alleen wel tijd tekort komen, heel Thailand is doordrenkt met bijzondere tradities, mooie tempels en musea. Je zal echt keuzes moeten maken, of steeds weer teruggaan natuurlijk!
  • Authentiek Thailand: In het noorden worden bergen afgewisseld met rijstvelden en kleine dorpjes. Hier vind je het meer authentieke Thailand, het leven kabbelt hier in een rustig tempo voort. Sanuk (plezier) zit hem hier nog in de kleine dingen.
  • Natuurparken: In de natuurparken kijk je je ogen uit! Kalksteenrotsen die recht uit het water omhoog komen, dichte jungle met aapjes die door de bomen slingeren, wandelen, tubben, kayakken, klimmen of ziplinen het kan allemaal!

Ontdek & Ervaar Thailand!

Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Koh Samui In Thailand.
Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Koh Phangan, Eiland In Het Zuiden Van Thailand.
Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Koh Tao, Eiland In Het Zuiden Van Thailand.
Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Koh Lipe, Eiland In Het Zuiden Van Thailand.
Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Chiang Mai, Stad In Het Noorden Van Thailand.
Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Pai, Dorpje In Het Noorden Van Thailand.
Lees Hier Verder Voor Alle Informatie Over De Bestemming Krabi, Stad In Het Zuiden Van Thailand.
Back To Top