fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

PAI

In het noorden van Thailand tussen Chiang Mai en Chiang Rai in ligt het leuke plaatsje Pai. Vroeger kwam je hier vooral backpackers tegen die veel langer bleven hangen dan gepland, sommige zijn zelfs nooit meer weggegaan. Begrijpelijk want het hippe, charmante dorpje is dan ook een plek waar iedereen zich snel thuis voelt!

Vanaf Chiang Mai ben je ongeveer drie misselijkmakende uren onderweg. Waarom? Kort door de bocht, de weg naar Pai telt maar liefst 762 bochten en dat is voor velen net een bocht teveel. Maar eenmaal 762 bochten verder en aangekomen op je plaats van bestemming besef je al snel dat de rit de moeite waard was! Huur een scooter en verken de omgeving want “all roads lead back to Pai”. Je kan vrijwel niet verdwalen in de omgeving omdat je altijd wel op de weg terug belandt.

Overigens je kan ook een scooter huren in Chiang Mai en er zelf heen rijden. Het is zelfs mogelijk dat je backpack wordt gebracht en dat jij alleen zelf (met eventuele medepassagier) hoeft te rijden zonder zware backpack. Wil je het allemaal makkelijker organiseren en speelt geld geen rol? Dan is een vlucht vanaf Chiang Mai misschien wel wat voor jou..

Klik op de foto’s voor alle artikelen over Pai!

Lees hier alles over de Pai Walking Street & Night Market in Pai, Thailand
White Buddha at Temple on the Hill in Pai, Thailand
Bekijk onze review over het Montis Resort in Pai
Pai Sai Gnam Hot Spring
Pai Canyon in Pai, Thailand
View from Coffee in Love terrace in Pai, Thailand
Pam Bok Waterval in Pai, Thailand
Klik hier als je de beste hostels in Pai wilt zien
Pai Land Split in Thailand
Klik hier als je mooie foto's wilt zien Van Pai in het noorden van Thailand
Back To Top