fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Uitzicht vanaf het terras bij Coffee in Love in Pai, Thailand
Uitzicht vanaf het terras bij Coffee in Love in Pai, Thailand

Image: ThailandMagazine.com

COFFEE IN LOVE

Ben je onderweg en wil je de dag goed starten met een lekker bakkie in Pai? Dan ben je bij Coffee in Love aan het goede adres! Deze drukbezochte coffeeshop biedt je niet alleen goede (ijs)koffie maar geeft je ook werkelijk een prachtig uitzicht op de omgeving van Pai. Neem Route 1095 in zuidelijke richting en dan is dit koffietentje vrijwel niet te missen. Anders valt het gele huis van de buren wel op.

Is er alleen maar koffie te krijgen bij Coffee in Love?

Nee naast redelijk goede koffie, koud of warm, in diverse smaken en formaten, is er bij Coffee in Love natuurlijk veel meer te krijgen. Je kunt er bijvoorbeeld ontbijten met een eitje, spek en toast. Of lunchen met een hamburger of Thaise curry. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een frisje of fruitshake te bestellen en er zijn ook diverse zoetigheden zoals brownies en taartjes verkrijgbaar. Kortom er is voor iedereen wat wils bij Coffee in Love!

YUMMY
Craving for piece of Pai? Neem dan de Cheesecake want die is echt om verliefd op te worden!

Meer dan alleen koffie bij Coffee in Love
Bestellen bij Coffee in Love in Pai, Thailand

Image: ThailandMagazine.com

Coffee in Love als ideale start- of eindlocatie

Vanaf Pai Walking Street ben je binnen 10 minuten bij Coffee in Love. Het leuke koffie tentje ligt langs de route 1095. Het is de ideale eerste stop voor als je bijvoorbeeld op bezoek gaat bij de Pai Land Split, Pam Bok waterval of de Book Ko Ku So Bridge. Andere goede combinaties zijn Pai Canyon, Memorial Bridge en de Tha Pai Hot Spring. Voor beide routes is Coffee in Love een prima start- of eindlocatie!

De weg die langs Coffee in Love loopt
De weg die langs Coffee in Love loopt

Image: ThailandMagazine.com

Coffee in Love als filmlocatie

In 2009 kwam Coffee in Love voor in de Thaise film “Pai in Love” waardoor de locatie en Pai zelf bekend werd bij het grote Thaise publiek. Drie jaar later in 2012 kwam daar nog eens een behoorlijke schep bovenop vanwege eens Chinese film. “Lost in Thailand” (volgens sommigen de Aziatische versie van de film “The Hangover”). Deze film zorgde ervoor dat Coffee in Love ongekend populair werd bij de Chinezen. Vrijwel elke Chinees die een bezoek aan Pai brengt maakt hier een stop voor een foto (dat zijn er een hoop kunnen we je vertellen). Het grappige is dat veel van de Thai en Chinezen die deze plek bezoeken de poses proberen na te bootsen zoals in de film. Ga er lekker voor zitten en geniet van al die mooie fotomomentjes. En van het prachtige uitzicht over de vallei  natuurlijk!

WIST JE DAT?
Op YouTube zijn beide films te bekijken. De film “Lost in Thailand” zelfs met Engelse ondertiteling en de film “Pai in Love” hebben we alleen in het Thais gevonden (op 1:04:11 zie je Coffee in Love).

Binnenkant van Coffee in Love in Pai, Thailand
Binnenkant van Coffee in Love in Pai, Thailand

Image: ThailandMagazine.com

Coffee in Love that view!

Het mooiste van Coffee in Love is het waanzinnig mooie uitzicht wat je hebt op de vallei en de bergen daarachter. Je krijgt hier een goed beeld van hoe de omgeving van Pai eruit ziet en dat is ontzettend mooi! Neem  je koffie mee en loop vervolgens richting het gele huis. Als het goed is zie je een houten loopbrug richting het witte terras. Daar is het vaak rustiger en kan je heerlijk rustig genieten van je drankje. Coffee in Love staat gelijk aan love the view!

Uitzicht vanaf Coffee in Love in Pai, Thailand
Uitzicht vanaf Coffee in Love in Pai, Thailand

Image: ThailandMagazine.com

Berichtje “posten” bij Coffee in Love?!

Natuurlijk is Coffee in Love en het gele huis van de buren ontelbaar vaak gepost op o.a. Instagram en Facebook. Je krijgt niet voor niets gratis wifi hier. Maar wat wij bedoelen is dat je nog lekker nostalgisch een briefkaart kan posten. Postzegels en ansichtkaarten zijn hier te koop. Je kan je kaartje meteen op de post doen bij de grote rode brievenbus voor Coffee in Love!

Ingang en brievenbus bij Coffee in Love in Pai, Thailand
Ingang en brievenbus bij Coffee in Love in Pai, Thailand

De buren in dat gele huis (Baan Pai Fah Pai Fun of Yellow House)

Naast Coffee in Love staat een opvallend geel huis. Wat velen niet weten is dat je in dit opvallende gele huis kunt overnachten. De prijzen waren voor ons onvindbaar en beschikbare data waren er niet. We kunnen ons in ieder geval voorstellen dat dit al een tijd van te voren volgeboekt is en dat het best een prijzige overnachting zal zijn. We vragen ons alleen af of het fijn wakker worden is met al die fotografen voor de deur!

VIND EEN LEUKE PLEK OM TE OVERNACHTEN IN PAIBooking.com

Het bekende gele huis (Baan Pai Fah Pai Fun) naast Coffee in Love
Het bekende gele huis (Baan Pai Fah Pai Fun) naast Coffee in Love

Image: ThailandMagazine.com

Geopend: Dagelijks van 08:00 – 17:00 (soms uur eerder / later open of gesloten – het blijft Thailand)
Toegang: Gratis
Adres2, Moo 3, Chiang Mai-Pai Road, Tambon Thung Yao, Amphoe Pai, Mae Hong Son, 58130.
Route: Vanaf Pai Walking Street naar Coffee in Love duurt ongeveer 10 minuten.

Back To Top