fbpx
skip to Main Content
Chicken Island tegenover Railay Beach
Chicken Island tegenover Railay Beach

Image: Alexei Malutin (Flickr)

KRABI

Krabi staat bekend om de prachtige kalksteenrotsen langs de net zo prachtige kustlijn. De plek die daar in uitblinkt is het schiereiland Phra Nang Beach, beter bekend als Railay Beach. De mooie stranden van Railay worden omringd met hoge grillige kalksteenrotsen. Railay Beach is daarom wereldberoemd om de klimmogelijkheden tegen de steile kalksteenrotsen. Als je van rotsklimmen en mooie stranden houdt is Railay de plek waar je zijn moet! Je bereikt de mooie stranden van Railay gemakkelijk via Ao Nang Beach of Krabi Town.

Ao Nang Beach is een toeristische badplaats vol met goede restaurants en hotels. Vanaf Ao Nang Beach kun je gemakkelijk vervoer boeken bij de vele reisbureautjes. Naast Railay Beach zijn Koh Phi Phi en National park Phang Nga Bay zeer populair en vaak tot op de dag van vertrek makkelijk te boeken. Ook kun je in Ao Nang Beach snorkel trips boeken naar omliggende eilanden, zoals bijvoorbeeld de 4 eilanden tour. Met het vliegveld (Krabi International Airport) op 25 kilometer afstand is Ao Nang Beach een prima uitvalsbasis om Krabi en omgeving te verkennen.

Krabi Town staat bij de meeste toeristen niet meteen bovenaan het lijstje om te bezoeken. Veel mensen maken een korte stop in de stad als ze op doorreis zijn. Het vliegveld van Krabi ligt op nog geen 15 kilometer afstand. Het centrum heeft een leuke, mindere toeristische Night Market met heerlijke hapjes, leuke hebbedingetjes en live optredens. Ook is de beroemde Tiger Cave Tempel in 15 minuten te bereiken. Wat verder weg op 60 kilometer afstand ligt de befaamde Emerald Pool & Blue Pool. Hier kun je midden in de natuur afkoelen in een prachtige omgeving. Weer opwarmen doe je in de nabijgelegen Hot Springs! Krabi heeft heel veel te bieden!

Wil je weten wat er te doen is in Krabi? Klik op de onderstaande foto’s en Ontdek & Ervaar Krabi!

Klik Hier Als Je Alles Wilt Weten Over Krabi Railay Beach
Foto Van Zee En Rotsen Met Link Naar Ons Artikel Over Ao Nang Beach, Klik Hier
Klik Hier Als Je De Beste Hotels In Railay Beach Wilt Zien
Klik Hier Als Je De Beste Restaurants In Railay Beach Wilt Zien
Bekijk Hier De Lijst Met Plekken Waar Jij Kunt Slapen Met Je Eigen Prive Zwembad In Ao Nang, Krabi In Thailand
Klik Hier Als Je Meer Wilt Lezen Over Krabi Town
Foto Van Boeddha, Klik Hier Voor Het Artikels Over De Tiger Cave Tempel In Krabi
Emerald Pool & Blue Pool, Krabi
Link Naar Krabi Hot Spring Watervallen
Klik Hier Als Je Onze Review Over Het Avatar Railay Resort Wilt Lezen
Klik Hier Als Je Onze Review Over Het Railay Village Resort Wilt Lezen
Klik Hier Als Je De Mooiste Foto's Van Railay Beach Wilt Zien
Back To Top