fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

De Khao Khanap Nam Cave
De Khao Khanap Nam Cave

KRABI TOWN EN OMGEVING

Krabi Town staat bij de meeste toeristen niet meteen bovenaan het lijstje om te bezoeken. Veel mensen maken een korte stop in de stad als ze op doorreis zijn. Het vliegveld van Krabi ligt op nog geen 15 kilometer afstand. Het centrum heeft een leuke, mindere toeristische Night Market met heerlijke hapjes, leuke hebbedingetjes en live optredens. Ook is de beroemde Tiger Cave Tempel in 15 minuten te bereiken. Wat verder weg op 60 kilometer afstand ligt de befaamde Emerald Pool & Blue Pool. Hier kun je midden in de natuur afkoelen in een prachtige omgeving. Weer opwarmen doe je in de nabijgelegen Hot Springs! Krabi heeft heel veel te bieden!

Ao Nang is een toeristische badplaats vol met goede restaurants en hotels. Vanaf Ao Nang kun je gemakkelijk vervoer boeken bij de vele reisbureautjes. Naast Railay zijn Koh Phi Phi en Phang Nga zeer populair en vaak tot op de dag van vertrek makkelijk te boeken. Ook kun je in Ao Nang snorkeltrips boeken naar omliggende eilanden, zoals bijvoorbeeld de 4 eilanden tour. Met het vliegveld (Krabi International Airport) op 25 kilometer afstand is Ao Nang een prima uitvalsbasis om Krabi en omgeving te verkennen.

Krabi staat bekend om de prachtige kalksteenrotsen langs de net zo prachtige kustlijn. De plek die daar in uitblinkt is het schiereiland Railay. De mooie stranden van Railay worden omringd met hoge grillige kalksteenrotsen. Railay is daarom wereldberoemd om de klimmogelijkheden tegen de steile kalksteenrotsen. Als je van rotsklimmen en mooie stranden houdt is Railay de plek waar je zijn moet! Je bereikt de mooie stranden van Railay gemakkelijk via Ao Nang of Krabi Town.

Wil je weten wat er te doen is in Krabi Town en omgeving? Klik op de onderstaande foto’s en Ontdek & Ervaar dit gevarieerde gebied!

Klik hier als je wilt weten wat er te doen is in Krabi Town en omgeving
Klik hier om alles over de Tiger Cave Temple vlakbij Krabi Town te lezen
Lees hier alles over de Emerald Pool & Blue Pool in de omgeving van Krabi Town
Klik hier als je alles wilt weten over de Krabi Hot Springs (Namtok Ron)
Bekijk een aantal fantatische foto's van Krabi Town en omgeving
Lees hier alle informatie over Railay, een van de mooiste bestemmingen van Thailand
Klik hier om al onze Ao Nang artikelen te bekijken
Back To Top