fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

De lekkerste Massaman curry met witte rijst krijg je bij Pawn's Restaurant in Khao Sok, Thailand
De lekkerste Massaman curry met witte rijst krijg je bij Pawn's Restaurant in Khao Sok, Thailand

Image: ThailandMagazine.com

BESTE RESTAURANTS IN KHAO SOK

Omdat er na een overnight tour of een dag in de jungle natuurlijk wel lekker gegeten moet worden hebben we speciaal voor jou onze favoriete en beste restaurants in het dorpje Khao Sok, vlakbij het Khao Sok National Park op een rijtje gezet!

EEN TOUR BOEKEN KAN OOK VIA THAILAND MAGAZINE
Je kunt via ons ook een tour boeken op het meer van Khao Sok (Cheow Lan Lake). Er zijn veel mogelijkheden, zoals overnachten op het meer in een luxe of basic huisje of een dagtrip maken met een groep of juist privé. Je kunt ons bereiken via mail, Facebook of Instagram.

We proberen deze lijst regelmatig bij te werken en daar hebben we jou bij nodig! Restaurant en eigenaars kunnen komen en gaan, de kwaliteit kan minder worden of juist beter. Heb jij bij een van onderstaande restaurants gegeten of is er nog een restaurant die volgens jou niet mag ontbreken in dit lijstje? Laat het ons en medereizigers weten via onze openbare Facebookgroep Khao Sok in Thailand!

Pawn’s Restaurant

Zijn we in Khao Sok, dan moeten we naar Pawn’s Restaurant! Dit restaurant in Khao Sok serveert namelijk waanzinnig lekkere Massaman curry! Het eenvoudige restaurant wordt gerund door een hardwerkende familie die elke dag in de keuken staat te zwoegen om de beste gerechten op tafel te zetten. En dat gaat ze goed af! Je vindt dit restaurant in het midden van het centrum van Khao Sok. Vanwege de goede kookkunsten en betaalbare prijzen kan het hier best druk zijn. Laat dit je niet afschrikken en kom eventueel later terug want het is absoluut de moeite waard!

Adres: Khlong Sok, Phanom District, Surat Thani 84250, Thailand
Google Maps: Pawn’s Restaurant
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10:00 – 21:00
Menukaart: Hebben we nog niet
Facebook: Pawn’s Restaurant

Collage van foto's van Pawn's Restaurant in Khao Sok,
Images: Dan Mooney
Images: Milou (TripAdvisor)

Powered by 12Go Asia system

Bamboo Bistro Khao Sok

Een drukbezochte en bekende plek onder de bezoekers van het dorpje Khao Sok. De eigenaar spreekt erg goed Engels wat een leuk pluspunt is. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Khao Sok en heeft een terras en je kunt boven en binnen in een halfopen ruimte zitten. Als je op zoek bent naar een goed en goedkoop restaurant in Khao Sok waar je zowel lekkere westerse als Thaise gerechten kunt eten dan zit je bij Bamboo Bistro helemaal top! De pizza’s zijn er heerlijk en ze hebben zelfs glutenvrije gerechten! Er heerst vaak een gezellige drukte in het restaurant.

Adres: Khlong Sok, Phanom District, Surat Thani 84250, Thailand
Google Maps: Bamboo Bistro
Openingstijden: Dagelijks geopend van 07:00 – 22:00
Menukaart: Hebben we nog niet
Facebook: Bamboo Bistro

Collage van Bamboo Bistro in Khao Sok, Thailand.Het interieur van Bamboo Bistro beneden en boven, plus het uitzicht vanaf boven op de bergen van Khao Sok en een foto van de voorkan van het restaurant zelf
Images: Weerachai Naitin (Facebook)

Chao Italian Ristorante and Thai food

De plek waar je een heerlijke pizza kunt eten in Khao Sok! Chao bereidt de pizza’s in een houtgestookte stenen oven en dat proef je! De knapperige en dunne bodems zouden zo uit Napels kunnen komen. Chao Italian Ristorante ligt niet ver van de ingang van het nationale park in het centrum van Khao Sok. Dus mocht je even genoeg hebben van Thais eten, dan kan een Italiaanse pizza bij Chao goed van pas komen! En om iedereen tevreden te houden kun je er ook goed Thais eten.

Adres: Unnamed Road, Khlong Sok, Phanom District, Surat Thani 84250, Thailand
Google Maps: Chao Italian Ristorante and Thai food
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10:00 – 23:00
Menukaart: Hebben we nog niet
Facebook
: Chao Italian Ristorante and Thai food

Een collage van Chao Italian Ristorante and Thai Food in Khao Sok, Thailand met daarop een pizza, een pasta, bruscheta en de pizzabakker (Chef) die twee pizza's vasthoudt
Images: Chao Italian Ristorante Pizzeria and Thai food (Facebook)

VERGELIJK EENVOUDIG VLIEGTICKETS

Wind Song Bar & Restaurant

Wind Song Bar & Restaurant heeft een erg uitgebreide menukaart met een aantal bijzondere fusion gerechten en lekkere cocktails. Voor de gerechten worden vaak de organische groenten van hun eigen land gebruikt. Hetzelfde geldt voor het fruit in de verrukkelijke shakes die je hier kunt kopen!

Wist je trouwens dat de naam Wind Song is afgeleid van de wind die als een lied door de jungle waait.

YUMMY!
Dit restaurant staat ook bekend om de goede cocktails

Adres: Khlong Sok, Phanom District, Surat Thani 84250, Thailand
Google Maps: Wind Song Bar & Restaurant
Openingstijden: Dagelijks geopend van 08:00 – 22:00
Menukaart: Hebben we nog niet
Facebook
: Wind Song Bar & Restaurant

Collage van Wind Song Restaurant in Khao Sok, Thailand. Het aanzicht van het restaurant, een mooi versierd kopje cappuccino, fried rice in een ananasa en drie fruit shakes
Images: Wind Song Bar & Restaurant (Facebook)

The 99 km Coffee House Khao Sok

Op zo’n 10 km afstand van het centrum van Khao Sok is dit koffietentjes het verst gelegen uit onze lijst met beste restaurants in Khao Sok. De route erheen is al super mooi, maar het echte feest gaat beginnen bij aankomst! Het uitzicht is fenomenaal en de service is super! Naast erg goede koffie kun je hier ook lekkere shakes en gerechten bestellen. De sympathieke eigenaar van dit tentje heeft ook de Tanoshi Glamping waarover je meer kunt lezen in ons artikel over de beste hotels van Khao Sok. Dus ben je niet afhankelijk van vervoer of wil je een taxi (delen) voor 500 Baht om hierheen gebracht te worden dan moet je gewoon hierheen!

Adres: WH5X+J6 Khlong Sok, Phanom District, Surat Thani, Thailand
Google Maps: The 99 km Coffee House Khao Sok
Openingstijden: Dagelijks geopend van 09:00 – 19:00
Menukaart: Hebben we nog niet
Facebook
: The 99 km Coffee House Khao Sok

Collage van the 99 km Coffee House in Khao Sok, Thailand. Hierop zie je een zonsondergang vanaf de locatie, een wafel en een kopje koffie

Hotels en andere leuke dingen om te doen in en rondom Khao Sok vind je in de info box hieronder!

 

Wil je meer lezen over deze onderstaande locaties check dan ons artikel over de (volgens ons) de beste hotels in Khao Sok.

Lees alles over hoe je in Khao Sok kunt komen via ons artikel “reizen naar Khao Sok“.

Nog meer goede restaurants in Thailand!

Lees hier alles over goede restaurants in Old Town, Bangkok
Collage met 10 goede restaurants in Koh Lipe
Back To Top