fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Chaweng Beach op Koh Samui
Chaweng Beach op Koh Samui

CHAWENG BEACH

Chaweng Beach is het meest ontwikkelde en toeristische deel van Koh Samui, hier vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor een (luxe) strandvakantie. Chaweng Beach heeft een heerlijk langgerekt poeder zandstrand die langzaam afloopt in de heldere blauwe zee. Het is niet voor niets dat Chaweng een populaire bestemming is op Koh Samui! Direct aan zee zijn voornamelijk luxe hotels compleet met zwembad en een spa. Maar als je een bereidt bent een paar stappen verder te doen zijn er genoeg prima budget hotels te vinden. 

Verkoper overladen met zwembanden en luchtbedden op Chaweng Beach

Lekker niets doen

Voor een drankje, hapje of een souvenir hoef je het strand eigenlijk niet eens het strand af. De verkopers komen naar jou toe op het strand. De kustlijn heeft diverse restaurants, hotels en bars. Als je op zoek bent naar rust zal het volume in de bars misschien iets te veel voor je zijn. Toch zijn er zijn genoeg plekken waar je nog kan luisteren naar de geluiden van de zee. Je zal dan wel een paar stappen verder moeten lopen. Maar als je echt op zoek bent naar rust en verlaten stranden is Chaweng Beach waarschijnlijk niet het ideale strand voor jou. Mogelijk past Lamai Beach dan beter bij je. dit strand wordt de rustigere versie van Chaweng Beach genoemd.

Walking street nabij Chaweng Beach in de avond met winkelende mensen

Gezelligheid bij Chaweng Beach

In de avond is het gezellig druk in de walking street van Chaweng Beach, je een een grote keuze uit diverse restaurant en bars. Je wordt bij een cabaret show naar binnen gelonkt door een Ladyboy en door de de speakers van een Songthaew wordt er een Muay Thai wedstrijd aangekondigd. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook volop souvenirwinkeltjes om langs te slenteren. Je kan terecht voor een snelle hap bij de bekende fastfood ketens. Als dit te druk voor je is kan je langs de kustlijn dineren of een drankje drinken met je voeten in het zand. Je zal keuzes moeten maken in Chaweng! Of als het helemaal jouw ding is gewoon wat langer blijven!

VIND EEN LEUKE PLEK OM TE OVERNACHTEN IN KOH SAMUIBooking.com

Back To Top