fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

De merlin statue van Ao Nang
De merlin statue van Ao Nang

Image: Alexei Malutin (Flickr)

AO NANG

De eerste keer dat wij Ao Nang bezochten waren we niet meteen gecharmeerd van dit drukke kustplaatsje in de provincie Krabi. Het hoofdstrand (Ao Nang Beach) tegenover de drukke boulevard heeft een soort schelpenzand en was vrij druk. Ook werden we gek van alle restaurantmedewerkers die ons naar binnen probeerde te lokken. Daarvoor reizen we niet helemaal naar Thailand. Toch zijn we inmiddels een stuk positiever over deze levendige badplaats…

Na Ao Nang nog een kans te geven zijn we de charme van deze drukke badplaats gaan inzien. Nu komen we regelmatig in deze badplaats die nooit verveeld! Je kunt hier waanzinnig goed eten, tot diep in de nacht een gezellig drankje doen en vervolgens in slaap vallen in een van de vele goede accommodaties die Ao Nang heeft!

Vanaf Ao Nang Beach kun je gemakkelijk een tour of vervoer boeken bij de vele reisbureautjes, die je om de paar meter ziet. Naast Railay zijn Koh Phi Phi en het nationale park Phang Nga Bay zeer populair en vaak tot op de dag van vertrek te boeken. Ook kun je gemakkelijk zelf snorkeltrips boeken naar omliggende eilanden, zoals bijvoorbeeld de 4 eilanden tour. Het vliegveld (Krabi International Airport) ligt  maar op 25 kilometer afstand en is meteen ook een prima uitvalsbasis om Krabi en omgeving te verkennen.

Wil je weten wat er in Ao Nang allemaal te doen is? Klik op de onderstaande foto’s en Ontdek & Ervaar Ao Nang!

Klik hier om erachter te komen wat er te doen is in Ao Nang
Klik hier als je meer wilt lezen over het Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort
Bekijk een aantal fantatische foto's van Ao Nang en omgeving
Klik hier om de beste hotels in Ao Nang te zien
De beste pool villas van Ao Nang vind je hier
Bekijk hier de beste restaurants van Ao Nang
Back To Top