fbpx
Ga naar hoofdinhoud

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Slapende vrouw met een wakkere kat aan een touwtje in haar handen
Slapende vrouw met een wakkere kat aan een touwtje in haar handen

SLAPEN IN BANGKOK

Als je naar Thailand op vakantie gaat is de kans groot dat je gaat overnachten in Bangkok. Even een paar dagen bijkomen van de jetlag en natuurlijk de megastad Bangkok ontdekken! Ook al ga je backpacken en weet je nog niet waar je verder heen gaat. Het is fijn om de eerste paar nachten wel van tevoren te boeken. Het is heerlijk om ergens even te kunnen ‘landen’ na een lange vlucht zonder eerst te moeten zoeken naar een goed hotel.

SUPPORT ONS
We stoppen veel tijd, geld en passie in deze website, we zouden het daarom super vinden als je ons wilt supporten! Je kunt dit doen door via onze links hotels en binnenlandse reizen te boeken. Het kost je niets extra maar wij krijgen een klein percentage van onze partners zoals Booking.comAgoda en 12GoAsia. Alvast bedankt!

Budget, middenklasse of (super) luxe slapen

Misschien ben je op zoek naar een hotel met zwembad, een gezellig boutique hotel of goedkoop hostel. Belangrijk bij je keuze voor een hotel is natuurlijk je budget. Bangkok heeft een aantal populaire wijken om in te slapen. De buurt waar je wil gaan slapen, bepaalt voor een groot deel de prijs van je overnachting. De prijzen om te slapen in het centrum zijn hoger dan hotels buiten het centrum. Net als elk ander land ter wereld zijn de prijzen hoger in het hoogseizoen. In Bangkok zijn de prijzen het hoogst in de maanden december t/m februari. Voordeel van Bangkok en en heel Thailand is dat de prijzen in vergelijking met westerse hotels een stuk lager liggen.

Marriott Marquise in Bangkok met link naar artikel waar slapen in Bangkok
Onze review over The Okura Prestige Bangkok
Lees onze review van het Skyview Bangkok Hotel
Lees onze review van The Westin Grande Sukhumvit in Bangkok
Lees onze review over Mercure Bangkok Siam in het centrum van Bangkok (Siam gebied)
Lees onze review van het Novotel Bangkok Sukhumvit 4
de beste hotels in Asok? Dit zijn ze!
de beste hotels in Nana, Bangkok
De beste hostels in de buurt van Khao San Road. lees hier waar je moet zijn!
Lees hier onze review van Hope Land Hotel Sukhumvit 8 in Bangkok, Thailand
Back To Top