fbpx
Ga naar hoofdinhoud

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Restaurant van Vertigo & moon met uitzicht over Bangkok
Restaurant van Vertigo & moon met uitzicht over Bangkok

VERTIGO & MOON BAR

Het restaurant Vertigo en de Moon bar gelegen in het Banyan Tree Hotel in Bangkok hebben alles wat je van een sky bar mag verwachten. Zodra je de trap opkomt heb je een fantastisch uitzicht over de Chao Phraya rivier en andere imposante gebouwen van Bangkok. Mensen met hoogtevrees moeten wellicht even naar adem happen want je wordt meteen met je neus op de feiten gedrukt. Je bevindt je namelijk op de 61e verdieping! Vooral tegen de avond als alle lampen in Bangkok gaan branden is het uitzicht bijna letterlijk oogverblindend mooi! Daarbij hebben Vertigo & Moon zelf ook een mooie en luxe uitstraling. De vorm van de sky bar heeft iets weg van een schip waardoor de indruk kan worden gewekt dat je over Bangkok zweeft. Als je geen genoeg kan krijgen van al het moois en je hier niet meer weg wilt gaan, is het luxe 5 sterren Banyan Tree Hotel die zich onder de sky bar bevindt een absolute aanrader!

Mensen rondom de Moon Bar van het Banyan Tree Hotel in Bangkok

Prijzen Vertigo & Moon Bar

De prijzen van een drankje of gerecht zijn geheel toepasselijk sky high, zeker voor Aziatische begrippen. Een 3-gangen set menu in het Vertigo restaurant begint bij 2.200 baht per persoon, exclusief drankjes en service tax. Trouwens als je hier wilt dineren is reserveren wel sterk aanbevolen. Voor een glas huiswijn of een Mojito betaal je 550 baht en een Heineken of Singha kost je 310 baht. Maar wees gerust er wordt niet van je verwacht dat je de gehele bar leeg drinkt, je zal niet de enige zijn die rustig aan een cocktail sipt en ondertussen geniet van het prachtige uitzicht. Voor het Moon Bar gedeelte hoef je niet te reserveren maar we raden je wel aan om voor 17.00 aanwezig te zijn als je een mooi plekje wil hebben om de zonsondergang boven Bangkok te zien.

Tafeltje met twee stoelen met uitzicht over de sky line van Bangkok

Vertigo Too Lounge Bar

Omdat het restaurant Vertigo en de Moon Bar zich in de openlucht bevinden zijn ze zoals vele sky bars in Bangkok gesloten bij regen. Een alternatief zou dan Vertigo Too kunnen zijn. Het thema van deze loungebar is Gallaxy en dat zie je onder andere terug in de mooie sterrenhemel. Vertigo Too is één verdieping lager dan het Vertigo Restaurant en de Moon Bar. Je hebt nog steeds een geweldig uitzicht door de grote ramen maar wel hoog en droog. Probeer één van de loungebanken bij het raam te bemachtigen voor het mooiste uitzicht. In Vertigo Too zijn regelmatig jazz optredens en de menukaart is Spaans georiënteerd (tapas).

Het uitzicht vanaf Vertigo & Moon (Banyan Tree Hotel) in Bangkok

TIP!
Vanaf Vertigo & Moon is het maar 10 minuten lopen naar het mooie groene Lumphini Park. Een leuke combinatie van natuur en de imposante stadse jungle in de avond!

Dresscode Vertigo Restaurant & Moon Bar

De dresscode van het Vertigo Restaurant en de Moon Bar worden als smart casual omschreven. Voor mannen betekent dit in de praktijk een lange broek, dichte schoenen en een net shirt of blouse die de schouders bedekt (geen singlets). Dames mogen weer wel met blote schouders en open schoenen maar dan wel een elegante versie, geen slippers maar wel nette sandaaltjes of iets dergelijks. In principe is ieder jurkje prima als het er maar verzorgd uitziet.

Informatie Vertigo Restaurant & Moon Bar

Geopend:
Moon Bar, 17:00 – 01:00, 61e verdieping
Vertigo Restaurant. 18:00 – 22:30, 61e verdieping
Vertigo Too Lounge Bar, 17:00 – 01:00, 60e verdieping
Toegang: Gratis
Tel: +66 (0) 2679 1200
Adres: Banyan Tree Hotel, 21/100 South Sathon Road, Banyan Tree Hotel. Bangkok 1012
District: Silom
Route BTS: Halte Sala Daeng + 15 minuten lopen
Route MRT: Halte Lumphini + 10 minuten lopen

Support our website

Buy us an Iced Coffee

Back To Top