fbpx
skip to Main Content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Uitzicht op de buitenbar van de ThreeSixty Jazz Lounge and Rooftop Bar van het Millennium Hilton Bangkok in Thailand met spectaculair uitzicht over de stad Bangkok
Uitzicht op de buitenbar van de ThreeSixty Jazz Lounge and Rooftop Bar van het Millennium Hilton Bangkok in Thailand met spectaculair uitzicht over de stad Bangkok

Image: Millennium Hilton Bangkok

THREE SIXTY ROOFTOP BAR & THREE SIXTY JAZZ LOUNGE

Bijna iedereen kent de luxe Hilton Hotel keten wel. Maar wat niet veel mensen weten is dat het Millennium Hilton Bangkok een hele fijne sky bar heeft op de 31e verdieping. Doordat dit nog een relatief onontdekt pareltje is kan je hier vaak nog rustig genieten van het fantastische uitzicht met een cocktail of twee, drie op de heerlijke loungebanken. De ThreeSixty Rooftop Bar en ThreeSixty Jazz Lounge kijkt uit op de Chao Phraya rivier en dat is weer eens wat anders dan de meeste sky bars die midden tussen de hoogbouw en het drukke verkeer staan. 

Sky Line bij nacht over rivier en stad vanaf de Three sixty sky bar
Sky Line bij nacht over rivier en stad vanaf de Three sixty sky bar

Image: Millennium Hilton Bangkok

Buiten en/of binnen loungen

De ThreeSixty Rooftop Bar en ThreeSixty Jazz Lounge bestaat uit een binnen- en buitengedeelte. Het binnengedeelte (ThreeSixty Jazz Lounge) is een ufo-vormig gebouw met ramen van vloer tot plafond is. Hier heb je een fenomenaal 360 graden uitzicht over Bangkok en de Chao Phraya rivier. Ook zijn er regelmatig live optredens (voornamelijk in het Jazz genre). Het buitengedeelte (ThreeSixty Rooftop Bar) heeft geen 360 graden uitzicht maar heeft nog steeds een prachtige uitzicht over de Chao Phraya rivier en Bangkok. De comfortabele loungebanken zijn zo ingedeeld dat iedereen optimaal kan genieten van het mooie uitzicht. Je zit dus eigenlijk altijd wel goed bij het Millennium Hilton Bangkok!

YUMMY
Van donderdag t/m vrijdag kan je voor 1.800 baht een goedgevulde picknickmand bestellen voor twee personen. Er zijn drie varianten (Taste of Thai, Healthy en International). Een aanrader voor een romantische avond als je budget het toelaat!

Mensen op het buitengedeelte van lounge van de Three Sixty Sky Bar met uitzicht op de rivier
Hilton Bangkok. lounge plek op sky bar met uitzicht op de rivier
Binnengedeelte van de ThreeSixty Jazz Lounge met een prachtig uitzicht over Bangkok

Images: Millennium Hilton Bangkok

Prijzen ThreeSixty Rooftop Bar en ThreeSixty Jazz Lounge

Bij het Hilton denk je al snel aan luxe met een prijskaartje en dat klopt, want goedkoop is het ook niet. Maar in vergelijking met andere sky bars in Bangkok vallen de prijzen eigenlijk wel weer mee. De bediening is zoals je mag verwachten van een 5 sterren hotel zeer vriendelijk en gastvrij.

De prijs voor een biertje is 300 baht en een glas wijn kost 500 baht. Voor een signature cocktail betaal je 450 baht en voor de ThreeSixty favorites (cocktails) kom je rond de 450 baht (prijs Mojito is 480 baht). Ook heb je de mogelijkheid om een cocktail to share (voor 2, 3 of 4 personen) te bestellen vanaf 1.100 baht. Als je lekkere trek hebt, 5 tapas kosten rond de 650 baht. Een snelle vergelijking laat zien dat je misschien onverwacht bij de Sirocco Sky Bar en Vertigo & Moon Bar duurder uit bent dan bij de ThreeSixty Rooftop Bar en ThreeSixty Jazz Lounge van het Millennium Hilton Bangkok.

De drie verschillende picknickmanden van de Three Sixty Lounge in Bangkok
Twee Cocktail's met aardbeien garnering op een tafeltje, met op de achtergrond de skyline van Bangkok
Twee Cocktail's met aardbeien garnering op een tafeltje, met op de achtergrond de skyline van Bangkok
Tiki Drinks at Three Sixty Rooftop Bar
Tiki Drinks at Three Sixty Rooftop Bar

Image: Millennium Hilton Bangkok

Dresscode ThreeSixty Rooftop Bar en ThreeSixty Jazz Lounge

Zowel het buiten- al binnengedeelte van het Millennium Hilton Bangkok heeft niet echt een dresscode maar het Hilton blijft natuurlijk wel het Hilton. Als je niet al teveel uit de toon wil vallen is het aan te raden om je netjes te kleden en dat hoeft echt niet over de top. Denk aan smart casual (geen sportkleding of gerafelde spijkershorts en geen slippers en mouwloze shirts voor mannen).

TIP!
Vanaf het Millennium Hilton Bangkok is een gratis shuttle boot naar ASIATIQUE The Riverfrontleuk om te combineren! De service is dagelijks beschikbaar vanaf de pier van het hotel wat gelegen ligt naast het Flow restaurant van het Millennium Hilton Bangkok. De shuttle vaart tussen 06.30 en 24.00.

Geopend: Dagelijks van 17:00 – 01:00
Toegang: Gratis
AdresMillennium Hilton Bangkok, 123 Charoennakorn Road, Klongsan
Route BTS: Halte Saphan Taksin + shuttle boot
Route Chao Phraya Express Boot: Halte Sathorn Pier dan 18 minuten varen. Het Millennium Hilton Bangkok ligt ten oosten van de Chao Phraya rivier, om er te komen neem je de shuttle boot vanaf de Sathorn Pier. De Sathorn pier ligt op een paar minuten lopen van BTS station Saphan Taksin. De route naar de pier wordt al aangegeven op het BTS Station. De boot stopt direct bij het Millennium Hilton Bangkok.

Lees hier alles over Cielo Sky Bar & Restaurant in Bangkok, Thailand
Lees hier alles over Up & Above Restaurant and Bar in Bangkok, Thailand
Mahanakhon SKyWalk in Bangkok, lees hier alles over het hoogste gebouw van Bangkok
Support our website

Buy us an Iced Coffee

Back To Top