fbpx
skip to Main Content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

RED SKY

Red Sky Bar is een prachtige bar op de 55e verdieping, je hebt er 360 graden uitzicht over Bangkok. Je kunt namelijk in een cirkel om het gebouw heen lopen. Red Sky is niet de allerhoogste sky bar van Bangkok maar heeft wel de meest centrale ligging. Het is namelijk onderdeel van het Centara Grand Hotel die weer onderdeel is van de shoppingmall Central World gelegen midden in het winkelgebied en daardoor uitstekend te combineren met een dag shoppen in Bangkok!

Terras met loungebanken en uitzicht over Bangkok vanaf Red Sky

Doe eens lekker luxe!

Op de 54e verdieping is het luxe Spaanse restaurant Uno Mas. En als het allemaal nog wat luxer mag is er ook nog de CRU Champagne Bar op de 59e verdieping. Hoewel Red Sky natuurlijk ook wel eens druk kan zijn is de sfeer ontspannen, de bediening is vriendelijk met een Thaise glimlach. De Sky is trouwens niet altijd Red maar ook wel eens groen, blauw of paars omdat de verlichting constant verandert. Leuk, want hierdoor ontstaat er steeds een andere ambiance.

TIP!
Veel mensen vinden het leuk om de laatste dag in Bangkok af te sluiten met een drankje in een sky bar maar als het regent op je laatste dag valt dit idee letterlijk in het water omdat de meeste open lucht sky bars dan gesloten zijn. Als je echt graag een sky bar wilt bezoeken is het verstandig om te gaan zodra de mogelijkheid zich voordoet en dit niet uit te stellen tot de laatste avond van je bezoek aan Bangkok.

vriendelijk lachende serveerster met dienblad op trap van de Red Sky Bar

Prijzen Red Sky Bar en CRU Champagne Bar

Geen enkele sky bar is goedkoop te noemen in Bangkok maar de Red Sky Bar behoort zeker niet tot de duurste. Een glas frisdrank kost 180 baht en voor een Heineken of Hoegaarden (ja Nederlands bier is hier goed vertegenwoordigd) betaal je 260 / 320 baht. Voor een standaard cocktail zoals een Mai Tai of Pina Colada betaal je 430 baht. Dat is overigens wel exclusief 17 procent Tax en service kosten. Er zijn ook diverse snacks te koop waarvan de prijzen tussen de 300 en 900 baht liggen. In de CRU Champagne Bar op de 59e verdieping kost een Champagne cocktail rond de 500 baht en voor als je echt iets te vieren hebt, zoals het winnen van een loterij, kan je een fles champagne kopen vanaf 5.000 baht.

YUMMY
Benieuwd naar de menukaart van Red Sky? Bekijk hem hier.

De boog van Red Sky de sky bar van het Centara at CentralWorld in Bangkok

Dresscode Red Sky

Wat betreft de kledingvoorschriften is de Red Sky niet te moeilijk en daarom een aanrader als je zin hebt in een ontspannen avondje zonder er op je opperbest uit te hoeven te zien. Of als je na een dag shoppen iets wilt drinken in een sky bar zonder je eerst om te kleden. De dresscode van de Red Sky Bar is vrij simpel, geen teenslippers, geen sportkleding en geen shirts zonder mouwen voor mannen. Een nette korte broek mag hier dus wel. De dresscode van Red Sky zorgt ervoor dat het publiek er gemixt uitziet, sommige trekken alles uit de kast en andere hebben gewoon hun toeristen kostuum aan. Het kan allemaal in Red Sky!

BESPAAR €
Red Sky heeft elke dagelijks een Happy Hour van 16.00 tot 18.00, koop 1 drankje en krijg er 1 gratis. Let op, je betaalt wel de Tax en servicekosten van het gratis drankje maar je krijgt er wel wat kleine versnaperingen bij geserveerd.

Informatie Red Sky Bar

Geopend: Dagelijks van 16:00 – 01:00
Toegang: Gratis
Telefoonnummer: +66 (0)2 100 1234
Adres : 55e verdieping, Centara Grand at CentralWorld, 999/99 Rama 1 Road, Pathumwan
District: Siam
Route BTS: Halte Siam Center – 10 minuten lopen
Route BTS: Halte Chit Lom – 8 minuten lopen

LEES OOK
Een prachtige zonsondergang, zwoele avonden, fonkelende lichtjes, drankje in je hand en fenomenaal uitzicht over Bangkok, dat gaat toch nooit vervelen? Bezoek nog meer Sky Bars in Bangkok.

Support our website

Buy us an Iced Coffee

Back To Top