fbpx
skip to Main Content

BAIYOKE SKY BAR

Een hele lange tijd is Baiyoke Sky de hoogste sky bar van Bangkok geweest. Maar met de komst van de Mahanakhon SkyWalk is die titel vergeven. Baiyoke is nog wel steeds uniek in zijn soort omdat het een langzaam ronddraaiend platform heeft. Het ronddraaiende platform bevindt zich in de openlucht op de 84e verdieping! Vergeet je fototoestel niet want het uitzicht is adembenemend!

Baiyoke Sky, hotel met 84 verdiepingen vanaf de straat gezien.
Image: David McKelvey (Flickr)

Sky bar met toegangsprijs

Baiyoke Sky is de enige sky bar in Bangkok die een toegangsprijs vraagt als je de bar en het platform wilt bezoeken, De bar waar je een drankje kunt drinken bevindt zich een verdieping lager dan het ronddraaiende platform, helaas mogen consumpties niet meegenomen worden naar het bovengelegen 360 graden draaiende platform. In de bar op de 83e verdieping zijn ramen van vloer tot plafond waardoor je ook in de bar kunt genieten van het prachtige uitzicht over Bangkok.

HOTELS IN BANGKOK

€€ | Loft In

€€ | Rambuttri Village Hotel

€€€€ | Millennium Hilton Bangkok

Hotels in Bangkok met uitzicht over Bangkok stad

€€€€ | Baiyoke Sky Hotel

Ronddraaiend platform met tralies met uitzicht over Bangkok,
Image: David McKelvey (Flickr)

Baiyoke Sky, sky bar zonder dresscode

Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat je vooral naar Baiyoke Sky moet gaan voor het bijzondere en mooi verlichte ronddraaiende platform. Het uitzicht is echt super mooi! Voor een gezellige sfeer en/of een avondje uit zijn er betere opties wat ons betreft. De bar is op zich mooi aangekleed maar op een of andere manier ontbreekt het aan sfeer, tenminste zo hebben wij het ervaren. Pluspunt is weer dat Baiyoke Sky geen dresscode heeft, je kan dus gewoon lekker op je slippers en/of in korte broek gaan als je dat wil, niemand houd je tegen! Ook mag je op het platform blijven zolang als je wilt. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van het uitzicht en foto’s te maken van al het moois.

zithoek in de overdekte Baiyoke Sky Bar met grote ramen met uitzicht over de stad Bangkok
Image: Edd Russell (Flickr)

TIP!
Nu je er toch bent, de Pratunam Market ligt letterlijk voor de deur en de zeer betaalbare Platinum Fashion Mall ligt op 5 minuten loopafstand van Baiyoke Sky.

Prijzen Baiyoke Sky

Zoals al hierboven aangegeven is Baiyoke Sky de enige sky bar in Bangkok die een entreeprijs vraagt maar je krijgt er wel wat voor terug. Wanneer je na 17.00 een ticket koopt mag je een drankje van de kaart kiezen in de bar. Op de kaart staan onder andere cocktails, verwacht alleen geen overdosis alcohol in je ‘gratis’ drankje. Gelukkig maakt het uitzicht heel veel goed! Wanneer je voor 17:00 je ticket koopt dan is er een fruitbuffet inbegrepen bij de ticketprijs. Dit is overigens niet in de bar maar in het restaurant op de 18e verdieping.

INFO: BAIYOKE SKY

GEOPEND: Dagelijks van 9.00 – 02.00 / Ticketverkoop stopt om 21.30
TOEGANG: 10:00 – 19:30. Fruit buffet = 400 Bath / 17:00 – 23:00. Inclusief drankje = 400 Bath
TEL: +66 (2) 656 3000, +66 (2) 656 3456
ADRES: Baiyoke Sky Hotel, Ratchaprarop Road, 222, Ratchathewi, Bangkok
DISTRICT: Pratunam
ROUTE MRT: Halte Ratchaprarop (onderdeel van de Airport Railway Link) + 4 minuten lopen

TIP!
Warme avonden, zonsondergang, fonkelende lichtjes, drankje in je hand en geweldig uitzicht over Bangkok, dat gaat toch nooit vervelen? Bezoek ook eens de Sky Bar Above Eleven of één van de andere Sky Bars in Bangkok!

Video: Serg P3PRO (YouTube)
Back To Top