fbpx
skip to Main Content
THAILANDMAGAZINE.COM - ONTDEK & ERVAAR THAILAND

TERMINAL 21

In Terminal 21 vlieg je in één dag de wereld over! Elke verdieping in Terminal 21 verwijst namelijk naar een stad of plaats. Londen, Parijs, Tokyo, Istanbul, San Francisco en Rome ze zijn hier allemaal vertegenwoordigd in de 6 verdiepingen die Terminal 21 rijk is. Het thema is zichtbaar in de aankleding van de verschillende afdelingen en wordt zelfs doorgevoerd in de toiletten die ook een kijkje waard zijn. De bewegwijzering (die je goed kan gebruiken) is weergegeven zoals dat ook op een vliegveld gedaan wordt, vandaar ook de naam Terminal. Alleen al voor de bijzondere aankleding is Terminal 21 een bezoek waard!

De vele roltrappen en verdiepingen in Terminal 21 van boven af gezien.
Image: Morgan (Flickr)

Terminal 21 is geen high end shopping mall maar ook weer niet zo goedkoop als bijvoorbeeld MBK Center of Platinum Fashion Mall. Er zijn veel kleine winkeltjes van lokale moderne Thaise merken en ontwerpers wat best wel eens verfrissend kan zijn. Natuurlijk zijn er ook kledingwinkels te vinden zoals die van Mango en H&M en worden er diverse bekende merken zoals Levi’s en Lacoste aangeboden.

Departure borden San Francisco bij roltrappen van Terminal 21
Image: Hakan Kavas (Flickr)

Food Court Pier 21, kwaliteit en betaalbaarheid

Terminal 21 staat bekend om de Food Court Pier 21 op de 5e verdieping. Pier 21 is geliefd om de kwaliteit, de ruime keuzen en de betaalbaarheid van het eten. Waarschijnlijk is het ook de goedkoopste food court in vergelijking met andere shopping malls want voor een hoofdgerecht betaal je rond de 50 Baht. De prijzen concurreren zelfs met die van de food stalls op straat en het mooie schone restaurant met airco krijg je er gratis bij. Food Court Pier 21 is ook een ideale manier om kennis te maken met de lokale Thaise gerechten voor als de food stalls op straat je nog een stapje te ver gaan. Omdat deze plek zo populair is zal je soms wel even moeten wachten op een tafeltje.

HOTELS IN BANGKOK

€€ | Rambuttri Village Hotel

€€€ | Solitaire Bangkok Sukhumvit 11

€€€€ Ibis Styles Bangkok Khaosan Viengtai

Hotel met zwembad in Bangkok

€€€€€ | Banyan Tree, Bangkok, Thailand

Rode brug van San Francisco nagebouwd in Terminal 21
Image: Diana Grande (Flickr)

Als je bent uitgegeten of je benen willen niet meer maak dan een tussenstop op SF Cinema op de 6e verdieping. In deze bioscoop heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld te kiezen uit een verstelbare 2-persoonsbank. Een kaartje kost 650 Baht voor 2 personen. Thaise films zijn Engels ondertiteld en Engelse films hebben Thaise ondertiteling.

TIP!
Wil je een speciale bioscoopervaring? Neem dan eens een kijkje in Quartier Cine-Art in EmQuartier. Je hebt daar de keuze uit vier verschillende bioscoopzalen met ieder een eigen specialiteit!

INFO: TERMINAL 21

GEOPEND: Dagelijks van 10:00 – 22:00
TOEGANG: 
Gratis
ADRES: 
88, Soi Sukhumvit 19, Bangkok 10110
DISTRICT:
Wattana
ROUTE BTS: Halte Asok, Terminal 21 ligt direct naast deze halte, neem exit 1.
ROUTE MRT: Halte Sukhumvit, neem exit 3 + 4 minuten lopen.

Video: Bangkok Famouz (YouTube)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top