fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Een kaart van Bangkok
Een kaart van Bangkok

POPULAIRE BUURTEN IN BANGKOK

In Bangkok zijn meerdere populaire buurten, dat is niet zo vreemd want de hoofdstad is maar liefst 1.5000 vierkante kilometer groot en heeft meer dan 8 miljoen inwoners! Om alles een beetje overzichtelijk te houden is Bangkok opgedeeld in verschillende buurten.

Als je naar Bangkok reist is het handig om een idee te hebben van wat je graag wilt zien. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in uitgaan en veel andere reizigers ontmoeten? Dan is Khao San Road of Rambuttri Road een goede optie voor jou. Houd je meer van authentiek dan heb je de keuze uit Old Town en China Town. Ga je voor hypermodern shoppen en sky bars? Dan is Siam Square the place to be! 

Natuurlijk zit je niet vast in een gebied en is in vele gevallen de BTS (sky train), MRT (metro) en Chao Phraya River Expres de manier om van buurt naar buurt te gaan. Maar het zou zonde zijn van je tijd en geld als je op Khao San Road slaapt maar je tijd vooral doorbrengt in de shopping malls van Siam Square en steeds heen en weer moet reizen.

Daarom hebben we de populaire buurten in Bangkok en de daarbij behorende attracties en bezienswaardigheden voor je beschreven. Zodat je een beetje wegwijs wordt in de altijd drukke maar super gave hoofdstad van Thailand!

Klik op de foto’s voor de populaire buurten van Bangkok!

Foto van feestende mensen met link naar Khao San Road,l euke buurt in Bangkok
Rambuttri Road, een van de populaire buurten van Bangkok, Lees hier alles over deze straat
foto met link naar alles wat je moet weten over Siam Square, het centrum van Bangkok
Chinatown Yaowarat Road, vind de leukste plekjes
De Chao Phraya river van Bangkok, lees hier alles over dit mooie gebied
Foto met link naar de Victory Monument, een van de populaire buurten van Bangkok.
Beste restaurants in Old Town van Bangkok, lees hier alles
de beste restaurants van het Nana gebied in Bangkok vind je hier
Back To Top