fbpx
skip to Main Content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

SIAM SQUARE - HET CENTRUM VAN BANGKOK

Siam Square is het centrum van Bangkok en staat vooral bekend om de vele (luxe) shopping malls. Dat is niet voor niets want op korte loopafstand van elkaar liggen al zes shopping malls en dat zijn geen kleintjes! Maar Siam Square heeft veel meer te bieden dan uitstekend winkelen alleen. Voor families met kinderen zijn er bijvoorbeeld leuke gezinsuitjes naar Madame Tussauds of Sea life Bangkok een van de grootste aquarium van Azië! Daarnaast kunnen cultuurliefhebber waarschijnlijk geen genoeg krijgen van de verschillende musea in dit gebied, waaronder het Bangkok Art Center, het wereldberoemde Jim Thompson House of het veel minder bekende Queen Savang Vadhana Museum. Wat je ook gaat doen, je kijkt je ogen uit! 

Kaart van Siam Square

Siam Square map

Sky walks in Siam Square

Siam heeft een aantal handige sky walks, dit zijn lange loopbruggen boven het verkeer op de weg, hierop zijn alleen voetgangers toegestaan. Sky walks zijn bijna altijd overdekt maar open aan de zijkanten. Handig als het regent en super leuk om mooie foto’s van Bangkok te maken! Vaak verbinden ze BTS stations en shopping malls en zelfs hotels met elkaar. Je zet geen voet aan de grond! Zo kun je vanaf BTS Siam in 10 minuten naar Central World lopen via een sky walk. Vanaf Central World kun je weer via een sky walk naar The Platinum Fashion Mall lopen. Hoewel het soms even duurt voordat je doorhebt waar al die sky walks naartoe gaan (let goed op de wegwijzers) is het super efficiënt! 

Sky walk in Siam Square met druk verkeer op de weg .

Vervoer in Siam Square

Als je slim bent maak je zoveel mogelijk gebruik van de BTS sky train, zeker tijdens de spits. Siam heeft 4 belangrijke BTS stations, BTS National Stadium, BTS Siam, BTS Chit Lom en BTS Ploen Chit. Een taxi is als je met meer dan 2 personen bent buiten de spits vaak voordeliger. Tijdens de spits is een taxi echt af te raden, je staat gegarandeerd vast! Een tuk tuk is het duurste vervoermiddel, maar wel een leuke ervaring als je van een beetje avontuur houdt! Voor de echte durfallen is er ook nog de scooter taxi, die racen overal tussendoor, daardoor is het niet het meest veilige vervoermiddel van Bangkok.

Meer weten over het vervoer in het centrum van Bangkok? Lees dan ook onze artikelen met handige tips en weetjes over het vervoer in Bangkok

Sky Train in het centrum van Bangkok boven het verkeer op de weg.
BTS Sky Train in Siam Square tussen de hoge gebouwen van Bangkok

Sky bars & rooftop bars in Siam Square

The Speakeasy Rooftop Bar

The Speakeasy Rooftop Bar is een mooie klassieke sky bar met een bijzonder verhaal achter de naam. De cocktails worden klaargemaakt door een professionele mixoloog. De mooie cocktails bestaan uit een selectie van klassieke en bijzondere nieuwe cocktails met verrassende smaken! De menukaart bestaat uit een mix van internationale gerechten met Aziatische invloeden. Speakeasy Rooftop Bar bevindt zit op de 24e en 25e etage van Hotel Muse Bangkok. Hierdoor ben je letterlijk omringd door de hoge gebouwen in het centrum van Bangkok! 

Open: 17.30 – 01.00  | Locatie: Hotel Muse Bangkok Langsuan, 55/555 Langsuan Road, Lumpini, Pathumwan | Hoe kom je er: 500 meter lopen van BTS Chit Lom

Siam Square sky bar, The-Speakeasy-Rooftop-Bar

Red Sky (Centara Grand Hotel)

Bovenop het Centara Grand Hotel en midden in het Siam Square winkelgebied is de bekende Red Sky. Als je niet oppast mis je deze sky bar gemakkelijk omdat je druk bezig bent met shoppen, deze sky bar bevindt zich namelijk bovenop shopping mall Central World en het Centara Grand Hotel! Red Sky is daarom prima te combineren met een dagje shop till you drop!

Meer weten over Red Sky? Lees dan ons volledige artikel over deze leuke sky bar!

Siam Square, rooftop bar, Red Sky dakterras.

Leuke attracties voor kinderen in Siam Square

SEA LIFE Bangkok

In de kelder van shopping mall Siam Paragon is een van de grootste aquariums van Azië! Grote haaien, kleurrijke anemoon vissen, schildpadden en zelfs pinguïns zijn hier te bewonderen in de verschillende en zeer goed onderhouden aquariums. Ook is er een 4D Bioscoop en kun je een boottocht maken in een glasbodem boot boven haaien. Een leuk uitje voor het hele gezin! Lees hier verder voor ons artikel over SEA LIFE Bangkok.

Open: 10.00 – 21.00 | Entree: kind/volwassen 801 / 981 baht | Locatie: kelder van Siam Paragon | Hoe kom je er: Siam Paragon is direct verbonden aan BTS Station Siam

Meer weten over deze attractie? Lees dan ons volledige artikel over SEA LIFE Bangkok!

Siam Square, See life, kinderen in aquarium
Sea Life Bangkok, groot Aquarium in Bangkok

Madame Tussauds Bangkok

Madame Tussauds in Siam Square is de Thaise vertaling van onze eigen Madame Tussauds in Amsterdam. Natuurlijk zijn ook hier de supersterren van onze planeet zoals Angelina Jolie, Brad Pitt, Einstein en Lady Gaga te zien. Daarnaast zie je in Madame Tussauds Bangkok ook beroemdheden die je in Amsterdam niet snel zult zien, zoals Buddhadasa, een Thaise boeddhistische monnik die wordt beschouwt als de meeste gerespecteerde monnik ter wereld.

Open: 10.00 – 21.00 | Entree: kind / volwassen, 630 / 790 baht | Locatie: Siam Discovery, 4e verdieping, 989 Rama 1 Road, Pathumwan | Hoe kom je er: 230 meter vanaf BTS station Siam

Meer weten over deze attractie? Lees dan ons volledige artikel over Madame Tussauds Bangkok!

BESPAAR €
Er zijn vaak voordelige (combi)tickets beschikbaar voor SEA LIFE Bangkok en Madame Tussauds. Kijk op de website voor actuele aanbiedingen!

Einstein in Madame Tussaud, wassen beelden museum in Bangkok

KidZania in Siam Paragon

KidZania is een paradijs voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Het is een nagebouwde stad waar het kind centraal staat. Met een eigen luchthaven, bank, ziekenhuis, theater, winkels en gebouwen compleet met bijbehorende voertuigen. Er is zelfs een mini McDonalds en een mini sushi restaurant. KidZania heeft naast plezier beleven ook een educatief karakter. Voor de ouders is er de Parent Lounge.

Open: Ma t/m vrij van 10.00 tot 17.00 / weekend en feestdagen 10.30 tot 15.00 en 16.00 tot 20.30 | Entree: ma t/m vrij / weekend en feestdagen: Peuters 700 / 875 baht, Kids, 1.100 / 1350 baht, Volwassene 640 / 800 baht, baby’s altijd gratis, | Locatie: 5e verdieping van Siam Paragon | Hoe kom je er: BTS Siam Station, exit 5 | Meer informatie: KidZania website

LINE Village Bangkok

Line Village is fantastisch voor kleine kinderen, maar het zal je verbazen hoeveel volwassenen je hier tegenkomt. Je herkent de schattige beestjes misschien wel van de spaarzegeltjes die je bij de 7-Eleven krijgt. LINE Village is super hip! LINE Village is de plek waar Brown (de beer) en zijn vriendjes wonen. Het huis heeft allerlei kamertjes om te ontdekken en alles is erg kleurrijk en tot in de puntjes verzorgd. Er is ook een winkeltje vol met LINE Village knuffels, kleding en andere hebbedingetjes! 

Open: Hele week van 10.00 – 22.00 | Entree: Groter dan 1.40 m: 990 baht / Lengte tussen 0.90 m – 1.40 m:  790 baht / Kleiner dan 0.90 m: gratis / Senioren, ouder dan 65 jaar: 790 baht | Locatie: Shopping mall Siam Square One op de eerste verdieping. Rama 1 Road, Pathumwan | Hoe kom je er: 100 meter vanaf BTS station Siam 

Siam Center, Line village figuren, brown en Cony

Kunst & Cultuur in Siam Square

Queen Savang Vadhana Museum

Verstopt tussen de vele shopping malls in het Siam Square gebied is het Queen Savang Vadhana Museum. Dit museum ligt in een mooie tropische tuin en geeft een intiem beeld van hoe de moeder en grootmoeder van de voormalige Koning Bhumibol en de huidige Koning Maha Vajiralongkorn leefden. Je mag een groot deel van het huis bekijken welke is ingericht met het oorspronkelijke meubilair, foto’s en persoonlijke spulletjes. Dit museum is een aanrader voor cultuurliefhebbers!

Het museum is maar een paar maanden per jaar open (half december tot eind maart) en alleen op afspraak te bezichtigen. Op de website van het  Queen Savang Vadhana Museum vind je alle informatie.

Jim Thompson House

Hét befaamde huis en museum van de Amerikaanse architect en zakenman die de Thaise zijde wereldberoemd heeft gemaakt. Doordat Thompson goed geld verdiende met de zijde kon hij in 1959 een aantal bijzondere teakhouten huizen bouwen die ook deels dienst doen als museum. Het museum ligt in een mooie schaduwrijke tropische tuin waardoor je gemakkelijk vergeet dat je midden in het centrum van Bangkok bent. Bijzonder detail: Jim Thompson verdween op mysterieuze wijze en is nooit meer teruggezien.

Open: Elke dag van 9.00 tot 18.00 | Entree: kinderen onder de tien jaar gratis, onder 22 jaar 100 baht, reguliere prijs 200 baht | Locatie: 6 Rama Rd, Khwaeng Wang Mai | Hoe kom je er: 300 m lopen van BTS National stadium

Siam Square, kunst & cultuur, Jim Thompson House
Siam Square, kunst en cultuur, tuin Jim Thompsons House Museum

Yellow House

Vlakbij Jim Thompson House is een oud pakhuis omgetoverd tot een mooie creatieve ruimte. Bedoelt als podium om kunsten te tonen en verkopen aan het publiek. De exposities, kunstvoorwerpen en kunstenaars zijn zeer divers. Aan de achterkant van het pakhuis zit je direct aan het kanaal (klong). Op de eerste verdieping is Hungry Me. Hier kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Op de begane grond kun je je dorst lessen bij Thirsty You. Hier serveren ze o.a. smoothies, koffie of een koud biertje.

Open: 11.00 – 20.00 dinsdag gesloten | Locatie: 20/2 Kasem San 1 Alley, tegenover MBK shopping mall | Entree: gratis | Hoe kom je er: 150 meter van het Jim Thompson House en  450 Meter van BTS National Stadium.

Human Body Museum Bangkok

Het Human Body Museum is waarschijnlijk niet iets waar je meteen aan moet denken als je lekker op vakantie bent in Thailand. Dat begrijpen we volkomen, maar bijzonder is dit museum wel! Voor de enthousiastelingen en chirurgen in spe: In het Human Body Museum zijn verschillende (echte!) lichaamsdelen en doorsneden van het menselijk lichaam te bekijken. Het museum is onderdeel van de medische universiteit Chulalongkorn in Bangkok en heeft dan ook voornamelijk een educatief karakter. 

Open: ma t/m vrij van 10.00 tot 16.00, feestdagen gesloten | Entree: studenten 100 baht, volwassenen 300 baht | Locatie: 9e verdieping van het Tandheelkunde Faculteitsgebouw aan de Chulalongkorn Universiteit.  | Locatie: 34 Wang Mai, Khet Pathum Wan. | Hoe kom je er: Route vanaf BTS station Siam, het Human Body Museum is vlakbij het Hello Kitty Cafe van shopping mall Siam Square One.

Erawan Shrine

De Erawan Shrine is een kleine maar zeer druk bezochte schrijn midden in het drukke centrum van Bangkok. Ondanks de drukte van Siam Square wordt bij deze locatie in alle rust de god Phra Prom vereert. Phra Prom is de god van de schepping en staat in de Thaise cultuur staat voor geluk en bescherming. De hele dag door worden bij de Erawan Shrine offers gemaakt. Vaak wordt er een lied gekocht om de heer Brahma (Phra Phrom) te bedanken voor de uitgekomen wens. Er wordt dan een korte traditionele Thaise dans uitgevoerd. Bijzonder en mooi om te bekijken! 

Meer weten over deze kleine bijzondere schrijn midden in het centrum van Bangkok? Lees dan ons volledige artikel over de Erawan Shrine.

Siam Square, centrum Bangkok, Erawan Shrine Tempel
Siam Square, centrum Bangkok, danseressen bij de Erawan Shrine Tempel in Bangkok

Pathum Wanaram Temple

De Pathum Wanaram Temple is een rustige tempel naast het winkelcentrum Siam Paragon. Het lijkt misschien een vreemde plek voor een tempel zo midden in het centrum van Bangkok en de vele shopping malls, maar niet als je weet dat deze tempel in 1857 geopend werd, ver voordat de shopping malls er waren en de omgeving nog uit rijstvelden bestond! Ondanks de centrale plek is het er vaak rustig en hangt er een serene sfeer, ook is er een klein parkje met fijne schaduwplekjes.

De Pathum Wanaram Temple ligt een paar minuten lopen vanaf BTS Siam, bezoek de website voor meer informatie.

Siam Square, centrum Bangkok, Pathum Wanaram Temple

Bangkok Art and Culture Centre (BACC)

Het Bangkok Art and Culture Centre is een mooi ontworpen kunst- en cultuurcentrum met steeds wisselende tentoonstellingen. Er zijn 9 verdiepingen afgewisseld met exposities en leuke kleine winkeltjes/restaurantjes met veel plek voor lokale ambacht. Hierdoor kan het een welkome afwisseling zijn van de vele “same same but different” shopping malls in de omgeving. Soms kun je de kunstenaars ter plekke aan het werk zien en kun je bijvoorbeeld een zelfportret laten maken. Op de website van BACC lees je het laatste nieuws over de (komende) exposities en evenementen.

Open: di t/m zo (maandag gesloten) 10.00 tot 21.00 | Entree: Gratis | Locatie: Het BACC is op de derde verdieping | Hoe kom je er: verbonden aan BTS National Stadium 

Art and Culture Centre (BACC)) in Siam Square Bangkok

Shopping Malls in Siam Square

Central World

Central World is een van de grootste shopping malls midden in het centrum Bangkok, de shopping mall heeft een mooie luxe uitstraling. Ook heeft het winkelcentrum een luxe bioscoop met de allernieuwste films en allerlei verschillende type stoelen waar je uit kunt kiezen. Op het plein bij Central World zijn regelmatig leuke activiteiten en restaurants waar je weer even nieuwe energie op kan doen om de rest van het Siam Square gebied te ontdekken.

Meer lezen over Central World in Siam Square? Lees dan ons volledige artikel over deze shopping mall.

Shopping mall Central World met vijver in het Centrum van Bangkok

MBK Center

MBK Center is een ontzettend groot winkelcentrum met meer dan 2.000 winkels verdeeld over 7 verdiepingen. Op de bovenste verdieping is een goede en goedkope food court. In het winkelcentrum is van alles op het gebied van elektronica, (namaak)kleding, accessoires, souvenirs en nog veel meer! Bij veel shops wordt er van je verwacht dat onderhandelt over de prijzen, dus zet je beste pokerface op en zeg dat je het verderop goedkoper hebt gezien! Daarnaast staat MBK bekend om de goede en lekkere food court, niet alleen bij toeristen maar ook bij de lokale Thai.

Meer lezen over MBK Center in Siam Square? Lees dan ons volledige artikel over dit winkelcentrum.

Siam Square, MBK grote shopping mall in het centrum van Bangkok
Siam Square, plein voor shopping mall MBK

Siam Paragon

Siam Paragon is een winkelcentrum waar je ogen, oren en tijd te kort komt! Bedenk het en ze hebben het! Alle super luxe (kleding) merken zijn te vinden in dit winkelcentrum voor de rijken. De nieuwste Maserati koop je hier gewoon tussendoor alsof het niks is!  Dit is ook de plek waar je de eerder genoemde KidZania en het mega aquarium Sea Life vindt. Daarnaast is er ook nog de Paragon Cineplex voor de allernieuwste bioscoopfilms. Een bezoek aan Siam Paragon is daarom veel meer dan gewoon een dagje winkelen!

Open: Elke dag van 10.00 tot 22.00 | Locatie: 991 Rama I Rd, Khwaeng Pathum Wan | Hoe kom je er: direct verbonden aan BTS Siam

Siam Square, plein voor shopping mall Siam Paragon

Siam Discovery

Siam Discovery is een mooi en bijzonder opgezet winkelcentrum. Waar in de meeste shopping malls de verdiepingen opgedeeld zijn in kleine en grotere winkels, zijn de verdiepingen in Siam Discovery juist veelal open zonder echte afscheidingen tussen de verschillende winkels. Daardoor loop je bijna ongemerkt van de ene winkel naar de andere winkel. In de shopping mall zijn veel leuke trendy cafeetjes, met heerlijke coffee shakes en taartjes zoals bij Brave Roasters (mis ze niet!). De producten die in Siam Dicovery verkocht worden zijn origineel en vaak van bekende en/of opkomende designers. De inrichting van deze shopping is bijzonder mooi waardoor alleen al kijken naar de bijzondere spulletjes erg leuk is!! 

Open: Elke dag van 10.00 tot 22.00 | Locatie: 989 Rama 1 Road, Pathumwan, | Hoe kom je er: 250 meter van BTS Siam.

Siam Square, centrum van Bangkok, mooie verlichting in winkels
bijzondere lampen te koop in Siam Discover

Siam Square One

In het centrum van Bangkok is Siam Square One de verzamelplaats voor de jonge Thai. De shopping mall heeft 7 verdiepingen en allerlei loopbruggen die de verdiepingen en winkels met elkaar verbinden. De onderste verdiepingen bestaan voornamelijk uit betaalbare kleding winkels, deze zijn ook populair bij de lokale Thai. Er is regelmatig markt bij Siam Square One met leuke acties en betaalbare prijzen. Op de bovenste verdiepingen zijn voornamelijk populaire restaurants, bakkertjes en cafeetjes. In de centrale hal en op de loopbruggen is geen airco in de winkels wel.

Open: Elke dag van 10.00 tot 22.00 | Locatie: 388 Rama I Rd, Khwaeng Pathum Wan | Hoe kom je er: 50 meter van BTS Siam.

Shopping mall Siam Square one in het centrum van Bangkok

Gaysorn Village

Gaysorn Village is met zijn glanzende vloeren en ruime opzet duidelijk een shopping mall die tot het hogere segment gerekend mag worden. Naast de bekende high-end merken zoals Louis Vuitton en Gucci worden er ook kostbare (Thaise) kunstobjecten verkocht. Toe aan wat ontspanning en verwennerij? In de shopping mall zijn diverse schoonheidssalons te vinden. Op de 2e verdieping is bijvoorbeeld een ultra luxe schoonheidssalon met bijzondere producten zoals een gezichtsmasker met goud. Geen zakken vol geld meegenomen? Gaysorn Village is door middel van een sky walk verbonden met de betaalbare The Platinum Fashion Mall.

Open: 10.00 – 20.00 | Locatie: 999 Phloen Chit Rd, Gaysorn Village | Hoe kom je er: verbonden met BTS Chit Lom

Siam Square, hal met grote decoratie van shopping mall Gaysorn Village in Bangkok

Themarestaurants in Siam Square

Hello Kitty House

Reis je met kinderen of ben je ontzettend dol op roze? Dan is het Hello Kitty House de plek! In dit café draait alles om het schattige Hello Kitty figuurtje (wie kent haar niet?). Alles in dit restaurant heeft dan ook flinke dosis Hello Kitty en roze gekregen. Dit zie je niet alleen in de inrichting maar ook in mooie gerechtjes en drankjes. In het cafeetje verkopen ze naast lekkere Hello Kitty gebakjes en andere zoetigheden ook hartige gerechten. Ook is er een winkeltje waar je werkelijk van alles van Hello Kitty kunt kopen. In het Hello Kitty Huis komen dromen van (kleine) meisjes uit!

Open: 10.00 – 22.00 | Locatie: 388, Rama 1 Road, 1e en 2e verdieping van Siam Square One | Hoe kom je er: 200 meter van BTS Siam

Maidcafe Maidreamin

Dit is waarschijnlijk het meest bijzondere themarestaurant dat we ooit gezien hebben! De serveersters in dit restaurant zijn verkleed als dienstmeisjes. Als je op een knop drukt ben je hun meester en/of meesteres (?). Wil je iets bestellen? Dan moet je een kat nadoen om de serveerster te roepen! Tussendoor doen de maids korte dansjes aan je tafel compleet met spreuken om je eten nog lekkerder te maken. Je kunt ook nog betalen voor een uitgebreide dans waarbij de verlichting uit gaat en de discolampen aan! En als je wilt mag je zelf ook een dienstmeisjes outfit aandoen of konijnoortjes dragen. Je zou bijna vergeten dat je kwam om te eten! Ondanks dat het superzoet overkomt is het voor ons niet echt duidelijk of dit alles nou bedoeld is voor kleine kinderen (die dit vast leuk gaan vinden) of voor mannen die wel van een verkleedpartijtje houden?

Open: 10.00 – 22.00 | Locatie: MBK shopping mall, 7e verdieping | Hoe kom je er:  200 meter van BTS National Stadium

Caturday Cat Cafe

Hier draait alles om katten, want elke dag is het Caturday! Overal in het leuk ingerichte café zie je luierende goed verzorgde katten. Zo komen naar je toe als ze zin hebben om hun comfortabele hangplek/ plank/ doos of kussen te verlaten. De meeste kans om de katten te aaien en kroelen heb je als je kattensnoepjes voor ze koopt (40/ 55 Bath) daar zijn ze dol op en willen ze wel wat moeite voor doen. Zelf ook nog iets eten? Op de menukaart staan naast taartjes, smoothies en koffies ook pasta, friet en rijstgerechten. De kattensnoepjes voor jezelf houden kan natuurlijk ook…

Open: di t/m vrij 12.00 – 21.00, za & zo 11.00 – 21.00 (ma gesloten) | Locatie: 89/70 Phayathai Rd, Khwaeng Thanon | Hoe kom je er: 30 meter lopen van BTS Ratchathewi Exit 2

Plastic katten voor de deur Caturday Cat Cafe in Bangkokbij thema restaurant
Kat in het Caturday Cat Cafe in Siam Square, Bangkok

Mango Tango 

Buiten staat Mister Mango Tango je al op te wachten, want dit is de plek voor mango liefhebbers. Alle gerechten zijn bereid met…mango! Natuurlijk is er mango sticky rice, Thailand’s meest populaire toetje! Maar er is ook gedroogde mango, mango snoepjes, mango pudding, mango parfait en nog veel meer! Binnen zie je naast uiteraard veel mango’s ook veelvuldig de tekst; A Mango a day keeps the doc away, baat het niet dan schaad het niet zullen we maar zeggen!

Open: 10.00 – 20.00 | Locatie: Siam Square Soi 3, Khwaeng Pathum Wan | Hoe kom je er: 100 meter van BTS Siam

Nog meer leuks in het Siam Square gebied 

In de InfoBox hieronder vind je een aantal goede hotels en restaurants. Ook is er meer informatie te vinden over het openbaar vervoer. Veel plezier in Bangkok!

Restaurants en cafés in Siam Square

 • Crab & Claw (Siam Paragon) TIP
  Crab people verzamelen, wedden dat dit krabfestijn uit de klauwen loopt?!
 • Buddhi Belly (Siam Paragon)
  Begonnen als een kunstproject en nu uitgegroeid tot een favoriete plek voor yoghurtijs liefhebbers.
 • After You (Siam Square One of Siam Paragon) TIP
  Het bekendste dessert cafe van Bangkok is in dit gebied op twee plaatsen te vinden, een must try!!
 • Clinton Street Baking Company (Siam Paragon) TIP
  Op zoek naar het typisch bekende Amerikaanse gesprek “friend chicken with waffles”? Dan moet je echt hier zijn!
 • Milkcow (Siam Paragon)
  Al het goede van de koe zoals shakes, ijs en zelfs broodjes ijs vind je hier…
 • Vanilla (Siam Paragon)
  Vanilla biedt je uitstekend en kwalitatief (internationaal) eten in een trendy setting! Geniet van de Vanilla ervaring!
 • Mandarin Oriental Shop
  Bake Love, Not War is de slogan van de pastry chef, ” Wij zouden een moord plegen voor die ultra lekkere hapjes!
 • Garrett Popcorn (Siam Paragon)
  Gek op popcorn en als je nog wat te snacken wilt voor in het hotel, onderweg of tijdens je bioscoopbezoek in Siam Square.

In Siam Square zijn 4 BTS stations, BTS Ratchathewi gelegen voor het Caturday Cat Cafe ligt “officieel” net een paar meter buiten Siam Square / centrum van Bangkok.

 • BTS National Stadium
 • BTS Siam
 • BTS Chit Lom
 • BTS Ploen Chit
  Meer informatie over het gebruik van de BTS sky train in Bangkok lees je in ons volledige artikel.
 • The Speakeasy Rooftop Bar
  Waan je in tijd van Al Capone en andere oud Amerikaanse bekendheden…met bijzondere cocktails in een bijzondere sfeer!
 • Red Sky
  Gelegen op het dak van winkelcentrum Central World. Cocktails drinken op grote hoogte tussen het winkelen door.

Shopping Malls in Siam Square, centrum van Bangkok

Nog meer populaire buurten in Bangkok!

Chinatown Yaowarat Road, een van de populaire buurten van Bangkok in Thailand, lees hier alles wat je moet weten
De Chao Phraya river van Bangkok, lees hier alles over dit mooie gebied
Rambuttri Road, een van de populaire buurten van Bangkok, Lees hier alles over deze straat

Powered by 12Go Asia system
Support our website

Buy us an Iced Coffee

Back To Top