fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Opbouwen van de Patpong Night Market in Bangkok, Thailand
Opbouwen van de Patpong Night Market in Bangkok, Thailand

Image: ThailandMagazine.com

PATPONG NIGHT MARKET

LET OP!
Patpong Market is gesloten, zodra deze weer open is, dan laten we dit weten.

Nabij het bijna altijd drukke BTS station Sala Daeng, in het centrum van Silom vind je de bekende Patpong Night Market met discotheken, Go Go Bars en een echte toeristenmarkt waar van alles te koop is. Er zijn drie lange rijen met marktkramen met allerlei (namaak)artikelen zoals sportschoenen, zonnebrillen, tassen, horloges en kleding.

Marktkraampjes met namaak producten van Prada en Gucci op de Patpong Night Market in Bangkok

Louis Vuitton, Prada of Ray-Ban

Ga er maar vanuit dat alle merkartikelen nep zijn, same same, but different gaat hier zeker op en onthoud dit bij het onderhandelen! Want de startprijzen zijn vaak aan de hoge kant, waardoor je misschien het idee kan krijgen dat het hier toch om een origineel gaat (laat je niets wijs maken). Oké deze markt heeft dan misschien weinig authentieks maar als je op zoek bent naar nagemaakte artikelen en je kunt goed onderhandelen is deze markt een goede plek! Nike, Gucci, Prada, Louis Vuitton, Ray-Ban en Rolex ze zijn namelijk allemaal te vinden op deze avond markt! Vaak zijn er meerdere versies van de namaakproducten, hoe beter ze lijken op het het origineel, hoe meer je betaalt.

WIST JE DAT?
Een rustpunt in alle drukte is het prachtige Lumphini Park, het ligt op maar 5 minuten lopen van de Patpong Night Market.

Ray-Ban zonnebril te koop op de Patpong Night Market in Bangkok

Image: Fred

VERGELIJK EENVOUDIG VLIEGTICKETS

Pingpong Shows en Go Go Bars

Rondom de Patpong Night Market zijn naast food stalls en marktkraampjes ook de bekende pingpongbal shows, dit heeft weinig te maken met een leuk spelletje pingpong voor het hele gezin. De vrouwen in deze bars hebben een heel andere dimensie aan deze sport gegeven. Soms proberen mannen je naar binnen te lokken met een gratis show of drankje, maar bedenk dat als iets te mooi is om waar te zijn, dat het dat ook is!  De dames in de bar drinken “gezellig” een drankje met je mee, op jouw kosten uiteraard. Er zijn vele berichten over bizar dure drankjes en een hele hoge rekeningen bij het verlaten van een Go Go Bar en dan kan sfeer ineens een stuk minder gezellig worden.

Verkoper op de Patpong Market in Bangkok

Opmerkelijk menu

Laat je door bovenstaande niet meteen afschrikken, wij hebben deze avondmarkt meerdere keren bezocht om te shoppen en hebben ons eigenlijk nooit onveilig gevoeld. In ieder geval zijn er genoeg andere toeristen en de mannen die je bij de bars naar binnen willen lokken waren bij ons nooit opdringerig. Waarschijnlijk is dat wel anders als je als man alleen komt. Vaak hebben ze een kaart in hun hand met daarop verschillende drankjes of een ander opmerkelijk menu die ze aan je willen laten zien. Nee schudden of gewoon doorlopen is doorgaans genoeg om duidelijk te maken dat ze bij jou aan het verkeerde adres zijn. Gelukkig zijn er ook gewoon nog normale menukaarten en kun je in de omgeving van de markt eten bij de food stalletjes en de verschillende restaurants in de buurt. Bekijk bijvoorbeeld het tabblad Eten&Drinken in de InfoBox onderaan.

WIST JE DAT?
Sinds oktober 2019 is er een waar Patpong Museum opgericht waar je een (virtuele) reis maakt door de geschiedenis van 100 jaar Patpong. Ze zijn dagelijks geopend van 10:00 – 22:00 en de prijs van een entreekaartje kost 280 baht. Meer informatie via de website van The Patpong Museum.

het Patpong Museum bord op de Patpong Night market in Bangkok
Fotos van het Patpong Museum op de Patpong Night market in Bangkok

VIND EEN LEUKE PLEK OM TE OVERNACHTEN IN BANGKOKBooking.com

In de omgeving van de Patpong Night Market

We hebben een aantal leuke opties in de buurt voor je opgezocht. Zoals goed gewaardeerde slaapplekken, restaurants, winkelcentra en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, je bent er nu toch! We hopen dat dit je bezoek aan Bangkok nog makkelijker en leuker maakt!

Informatie Patpong Night Market

Geopend: Dagelijk van 18:00 – 01:00
Toegang: Gratis
Adres: Thanon Patpong 1, Bang Rak, Bangkok 10500
District: Silom

 • Namsaah Bottling Trust
  Aziatisch fusion-restaurant in een roze koloniaal huis
 • Unicorn Cafe
  Dè plek voor mensen die fan zijn van zoete hapjes èn Unicorns!
 • Silom Soi 10 foodcourt
  Authentieke Thaise gerechten, geliefde lunchplek voor de Thai
 • Lai Lai Sap Market
  Authentieke markt, hier kun je lunchen (en winkelen) zoals de locals dat doen. Deze markt bezoek je dan ook het best voor 12 uur s middags.
 • The Club at Koi
  Upscale, clubbing met spectacular uitzicht over Bangkok vanaf de 39e verdieping
 • Silom Complex
 • Lai Lai Sap Market
  Authentieke markt, hier kun je lunchen zoals de locals dat doen. Deze markt bezoek je dan ook het best voor 12 uur s’middags. Verkopen verder alles tussen kleding en bestek in. In de buurt van de markt is ook een klein winkelcentrum, Trinity 3 (met airco) waar je ook goedkoop kunt winkelen en eten.

Nog meer markten in Bangkok

Chatuchak Weekend Market in Bangkok, Thailand
Lees hier alles over ASIATIQUE The Riverfront in Bangkok, Thailand
Lees hier verder voor alle informatie over de Neon Night Market in Bangkok, Thailand
Back To Top