fbpx Skip to content

JJ GREEN NIGHT MARKET

LET OP!
JJ Green Night Market is sinds 13 september 2018 helaas gesloten! We vinden dit heel erg jammer want dit vonden wij een hele leuke markt waar veel Thaise jongeren kwamen en de markt niet heel toeristisch aanvoelde. Het gebied wordt nu herontwikkeld als park. Dit park sluit vervolgens aan op het Queen Sirikit Park, het Chatuchak Park en het Wachirabenchathat Park. Gelukkig komt er dan wel groen voor in de plaats en hopelijk vinden de leuke marktlui een ander onderkomen.

JJ Green Night Market, de mark verstopt achter de welbekende Chatuchak Weekend Market, is een markt die modern en misschien zelfs een beetje hip aanvoelt. Dit maakt deze markt anders dan de meer traditionele markten in Bangkok. We zien dat de nieuwere markten zich ook richten op de modernere Thai en tijdsgeest waarin wij leven. Denk aan markten zoals Rod Fai Train Market, The Neon Night Market of de pop up markten die zo af en toe plotseling verschijnen op bijvoorbeeld Siam Square One.

JJ Green wordt (nog) niet veel door andere toeristen bezocht maar vooral door de ( jong volwassene) Thai. De JJ Green Night Market bestaat uit diverse winkels in een soort van hal en daarnaast een diversiteit aan marktkraampjes buiten. Ook zijn er verkopers die op de parkeerplaats naast de markt hun spulletjes op de grond hebben uitgestald. Je kan hier dan ook heerlijk speuren naar bijzondere vintage schatten!

JJ Green Market in Bangkok, Chiang Mai
Image: Mads Bjørkli (Flickr)

Wat is er te koop op de JJ Green Night Market

Op JJ Green vind je naast nieuwe producten ook veel retro, vintage en tweedehands artikelen zoals kleding, vinyl, kunstwerken en zelfs oude auto’s. Zoals je misschien wel weet (of op deze site hebt gelezen) zijn er meer markten in Bangkok die dit verkopen maar het grote verschil met deze markten is de combinatie van markt en het bruisende nachtleven. Veel jongeren en jongvolwassenen uit Bangkok en omgeving komen hier graag lekker socializen. Hier ga je dus niet alleen heen om te shoppen maar ook om te stappen. Mooie combinatie!

JJ Green Night Market in Bangkok, Thailand
Image: Mads Bjørkli (Flickr)

Een hapje eten op de JJ Green Night Market

In het midden van de JJ Green Night Market kan je van alles eten zoals noodle soep, saté, desserts, sushi, hamburgers, kip, zeevruchten en diverse Thaise gerechten. Een hele fijne plek helemaal ingericht om je buikje vol te eten en nieuwe energie op te doen om de markt eens goed van A tot Z te bekijken. Naast de midden plaats is er ook nog een andere zone waar je lekker kunt eten deze is gelegen op de parkeerplaats. Hier vind je wederom veel street food. Bij JJ Green geen gebrek aan een midnight snack! Mocht je een liefhebber van cocktails zijn dan is deze markt ook echt wat voor jou, want er zijn erg veel soorten cocktails te vinden op deze leuke, hippe en gezellige markt!

HOTELS IN BANGKOK

€€ | Rambuttri Village Hotel

€€€ | Solitaire Bangkok Sukhumvit 11

€€€€ Ibis Styles Bangkok Khaosan Viengtai

Hotel met zwembad in Bangkok

€€€€€ | Banyan Tree, Bangkok, Thailand

JJ Green Night Market in Bangkok, Thailand
Image: Mads Bjørkli (Flickr)

TIP!
Bezoek deze markt rond 20:00, ga er eten, ga over op lekkere drankjes en blijf tot laat. JJ Green is echt een hele fijne plek om je vrijdag- of zaterdagavond door te brengen. Je kan dus eerst langs de Chatuchak Weekend Market om vervolgens door te gaan naar de JJ Green Night Market.

INFO: JJ GREEN NIGHT MARKET

GEOPEND: Donderdag t/m zondag van 17:00 – 02:00
TOEGANG: 
Gratis
ADRES: 
1 Kamphaeng Phet 3
DISTRICT: 
Chatuchak
ROUTE BTS: Halte Mo Chit + 10 minuten lopen
ROUTE MRT: Halte Chatuchak + 12 minuten lopen

Back To Top