fbpx
skip to Main Content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

Thaise gerechten bij Blue Elephant in Bangkok
Thaise gerechten bij Blue Elephant in Bangkok

LEKKER ETEN EN DRINKEN IN BANGKOK

Op vakantie gaan is natuurlijk ook lekker eten en drinken! Slenteren langs de talloze streetfoodstalletjes op markten en aan de straten van Bangkok. Je ploft neer op een terras en laat de wereld aan je voorbij trekken. Maar ook in de (luxe) winkelcentra van Bangkok kun je geweldig eten en drinken, dit hoeft echt niet altijd duur te zijn!

Het lekkere Thaise eten, we zijn er stapelgek op! Gelukkig zijn de Thai ook dol op lekker eten en vind je heel veel lekkers op elke straathoek of markt. En dat ook nog eens op elk moment van de dag waarbij de keuze enorm is! Een aantal populaire gerechten zijn Pad Thai, Massaman Curry, Som Tam, Tom Yum Kung, Mango Sticky Rice ga zo maar door… Je vindt deze gerechten op straat, op de markt, in de foodcourt van een winkelcentrum of in een luxe restaurant. Dan eet je uit een plastic bakje op een plastic krukje  en de andere keer van een mooi opgemaakt bord in een toonaangevend sterrenrestaurant of hippe sky bar. Het is maar net waar je voorkeur ligt! Wij raden je aan, als het even kan, om allebei te proberen! Eten tussen de lokale Thai die je vriendelijk toelachen en je van alles willen laten proeven is namelijk net zo onvergetelijk als fine dining met fantastisch uitzicht hoog boven Bangkok.

Hoewel je in Thailand elke dag een ander gerecht zou kunnen eten kan het soms ook prettig zijn om de gerechten die je van thuis mist te eten. De mogelijkheden in Bangkok zijn eindeloos! In de Thaise hoofdstad wonen namelijk fantastische internationale chefs die van elk verse ingrediënten ware kunstwerkjes met smaakexplosies weten te maken.

Ondanks dat Thais eten superlekker is vinden wij het ook fijn om zo af en toe gerechten uit andere landen dan Thailand te proberen. Persoonlijke favorieten zijn de Japanse en Italiaanse keuken maar ook de Indiase en Franse keuken weten we goed te waarderen. Maar je kunt ons ook blij maken met zo’n typische tosti uit de 7-Eleven, de variëteit dat maakt het eten en drinken in Bangkok zo bijzonder. Er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden! Veganisten, vis- of vleesliefhebbers, mensen met voedselallergieën en zelfs als je op dieet bent. Iedereen kan overal genieten van het lekkere een vaak goedkope eten en drinken in Bangkok! En dat op elk moment van de dag. Of je nou een bijzonder ontbijtbuffet, lekkere lichte lunch, 10-gangen diner of heerlijk zoet dessert zoekt, Bangkok heeft het allemaal.

Eet smakelijk!

Bekijk De Beste Eetgelegenheden In ICONSIAM, Bangkok
Hier Vind Je De Beste Restaurants Van Siam Paragon
Klik Hier Om Van Alles Te Weten Te Komen Over De Blue Elephant Cooking School In Bangkok, Thailand
Beste Restaurants In Old Town Van Bangkok, Lees Hier Alles
Check The Best Restaurants Of The Nana Area In Bangkok
Lees Hier Alles Onze Review Over De Baan Khanitha Cruise In Bangkok
Read More About Long Table In Bangkok Here
Read All About Cielo Sky Bar & Restaurant In Bangkok, Thailand Here.
Read All About Seen Restaurant And Bar Bangkok Here.
Click For More Info About Above Eleven In Bangkok
Lees Hier Alles Over Up & Above Restaurant En Bar In Bangkok, Thailand
Click Here To Read More About 1826 Mixology & Rooftop Bar
Back To Top