fbpx Skip to content

THIS POST IS ALSO AVAILABLE IN : English

verlichte autowegen bij nacht in Bangkok, vanaf de 84e verdieping van de Baiyoke Sky Bar
verlichte autowegen bij nacht in Bangkok, vanaf de 84e verdieping van de Baiyoke Sky Bar

BAIYOKE SKY - DE SKY BAR IN BANGKOK ZONDER DRESSCODE

Een hele lange tijd is Baiyoke Sky de hoogste sky bar van Bangkok geweest. Maar met de komst van de Mahanakhon SkyWalk is die titel vergeven. Baiyoke is nog wel steeds uniek in zijn soort omdat het een langzaam ronddraaiend platform heeft. Het ronddraaiende platform bevindt zich in de open lucht op de 84e verdieping!

Uitzicht over de sky line van Bangkok met de Baiyoke Sky Bar in de verte

Sky bar met toegangsprijs

Baiyoke Sky en Mahanakhon SkyWalk zijn de enige sky bars in Bangkok die een toegangsprijs vragen als je de bar en het platform wilt bezoeken. De bar waar je een drankje kunt drinken bevindt zich een verdieping lager dan het ronddraaiende platform, helaas mogen consumpties niet meegenomen worden naar het bovengelegen 360 graden draaiende platform. In de bar op de 83e verdieping zijn ramen van vloer tot plafond waardoor je ook in de bar kunt genieten van het prachtige uitzicht over Bangkok.

Het inmense Baiyoke Tower II in Bangkok
Ronddraaiend platform van de Baiyoke Sky met tralies en waanzinnig uitzicht over de skyline van Bangkok

WIST JE DAT?
Je ook kunt slapen in de Baiyoke II Tower? Wil je weten hoeveel dit kost en wat de opties zijn? Check dan het Baiyoke Sky Hotel!

Baiyoke Sky, een sky bar zonder dresscode

Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat je vooral naar Baiyoke Sky moet gaan voor het bijzondere en mooi verlichte ronddraaiende platform. Het uitzicht is echt super mooi! Voor een gezellige sfeer en/of een avondje uit zijn er betere opties wat ons betreft. De bar is op zich mooi aangekleed maar op een of andere manier ontbreekt het aan sfeer, tenminste zo hebben wij het ervaren. Pluspunt is wel dat Baiyoke Sky geen dresscode heeft, je kan dus gewoon lekker op je slippers enof in korte broek gaan als je dat wil, niemand houd je tegen! Ook mag je op het platform blijven zolang als je wilt. Hierdoor heb je alle tijd om te genieten van het uitzicht en foto’s te maken van al het moois.

Baiyoke Sky gezien vanaf een afstand in de skyline van Bangkok
Baiyoke Sky gezien vanaf een afstand en met volle maan op de achtergrond

Prijzen Baiyoke Sky

Wanneer je een ticket van 400 baht voor 17:00 je ticket koopt dan is er een fruitbuffet inbegrepen bij de ticketprijs. Dit is overigens niet in de bar maar in het restaurant op de 18e verdieping. Wanneer je na 17.00 een ticket koopt (400 baht) mag je een drankje van de kaart kiezen in de bar. Op de kaart staan onder andere cocktails, verwacht alleen geen overdosis alcohol in je ‘gratis’ drankje. Gelukkig maakt het uitzicht heel veel goed!

TIP!
Nu je er toch bent, de Pratunam Market ligt letterlijk voor de deur en de zeer betaalbare Platinum Fashion Mall ligt op 5 minuten loopafstand van Baiyoke Sky.

zithoek in de overdekte Baiyoke Sky Bar met grote ramen met uitzicht over de stad Bangkok

Informatie Baiyoke Sky

Geopend: Dagelijks van 9.00 – 02.00 / Ticketverkoop stopt om 21.30
Toegang: 400 Baht waarbij je tussen 10:00 – 19:30 fruitbuffet krijgt en van 17:00 – 23:00 een drankje erbij krijgt
Alternatieve naam: Baiyoke II Tower / Baiyoke Sky Hotel
Telefoon: +66 (2) 656 3000, +66 (2) 656 3456
Adres: Baiyoke Sky Hotel, Ratchaprarop Road, 222, Ratchathewi, Bangkok
District: Pratunam
Route MRT: Halte Ratchaprarop (onderdeel van de Airport Railway Link) + 4 minuten lopen

Talloze felgekleurde ledlampjes versieren het bovenste deel van de Baiyoke Tower

TIP!
Warme zwoele avonden, prachtige zonsondergang, fonkelende lichtjes, heerlijk drankje in je hand. Dit in combinatie met een fenomenaal uitzicht over Bangkok, dat gaat toch nooit vervelen? Bezoek dan ook eens Above Eleven, Cielo, Octave of één van de andere Sky Bars in Bangkok!

Back To Top